Pokemon GO (43) 開放50LV

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
佢就快追到正傳嘅進度
你預佢為咗延續落去,之後出新嘢一定會愈嚟愈慢
實有好多活動係炒冷飯
關都地區fans肯定多過卡洛斯啦
Fans 多都唔係又返炒下話
有冇人有玩埋劍盾?其實玩唔玩得過我未玩過正傳想試吓
主線好短
都係玩event同pvp為主
唔好理
個個月小火龍社群日都大把人課
依家佢就係咁玩
佢翻炒出隻鋼龍閃光都大把人會課到去50lv
50lv真係一個深坑
升一隻都貴到仆街
要入尼個坑真係唔係100都唔好升 98都要諗諗
就算當下下捉到同傳送都有XL糖
都要捉150隻
XL Candy要求太痴線
升50Lv好多時要200幾粒
100粒普通先=1粒XL
岩岩上左46LV, 升47要升爆3隻上50
得隻鯉魚龍夠
另2隻最接近係波波14000糖
珊瑚15000
至衰以前有玩開進化屈EXP用左好多波波蟲仔老鼠糖去進
星期五先搞活動
Pokemon Go官方公佈,將於香港時間12月11日上午8時正至12月12日上午8時正,舉行「The Game Awards」活動!

活動內容:
-薰香會更容易吸引精靈出現
-成功捕捉精靈時可以獲得更多星塵
-可以使用「特殊招式學習券」將暗影精靈的固定招式「遷怒」轉成其他技能。
-GO火箭兵團手下會更頻繁出現 (Pokestops及熱氣球)

終於又可以轉走遷怒
成堆寵等改
咁突然好彩有hold tm 改
仲差3張tm可以點
打pvp / gym 有機會有
近幾個月回鍋 有感隻game好鍾意突然彈啲活動出嚟
開左個home 存下啲冇用閃神先,之後再諗啲正傳,等佢復刻鑽珍
睇過劍盾啲評價好似都麻麻地 等吓下集先
最唔鐘意佢斬件出seasonal pass, 啲道具都冇埋。等鑽珍remake la,remake伏既機會低啲
Sponsor gift又玩緊咩?
拎coupon?
幾時右下Sighting可以篩走啲我唔想捉嘅精靈
fpsticks 73% win rate 咁痴線
好歹佢之前都上幾次r10 上過leaderboard 第1肥仔post /comment 人地片多 真係show 自己打既又有名氣既都係得佢

Celeb pang都係高手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞