【連登 商業電台 光明頂 討論區(二十五)】

5001 回覆
24 Like 7 Dislike
現場
以前係大陸最叻嘅人走難黎香港
97前後開始得番啲低端人口黎
星期一先鞭你班馬騮屍

又俾我周到你班連登仔
錢財同人才都係

依家?滿口鄕音成家一到大年大節成家回鄉⋯⋯
英國要借鑒97前經營香港成功經驗
唔係嘅話收呢啲過去同 南亞 黑人 酒鬼爭公屋、福利
到時又係盞搞
洗鬼咩
第日撘半個鐘車去大芬 見識下咩係農民畫工
有個中國梵高好出名
最受潮爆粉絲歡迎的2021賀歲金曲《金蚌之珠》MV│電影《大運同行》主題曲│導演:潘藝倫│填詞/主唱:李居明│作曲/編曲:覃曄
https://www.youtube.com/watch?v=I-j24cZVFUc
求pin
真係呢道先講啦,大家都有聽大師,費事去某啲好多心胸狹窄嘅人嘅碇埗講。廣東流行音樂嚟計,我覺得今年年頭大師首財神在心,一生好運,日日有福蔭已經係啦 起碼聽光明頂嘅人都識哼返兩句
光明頂Mike Pence: 忍唔住又得罪世界上一半人了,下星期會勤力一些返工,《光明頂》請準時收聽,還有,上星期五晚不是錄音,連登仔又炒車

https://www.facebook.com/383175138451996/posts/3098679710234845/?d=n

BTW

百佳罩
又知啲相係佢影的

ps.根據智將透露 鮑蛇應該叫alex
alex 鮑
男親女愛就係鮑sir編劇 原來寫自己
請鞭我

印象中鮑sir用an機,但應該唔係大陸機
黃衛兵被反CUP
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞