2020叱咤我最喜愛討論 (2)

694 回覆
15 Like 7 Dislike
偶像派復辟
幾有紀念價值
今年男金ap 500幾 男銅要過300幾先有
女金果邊4字頭咋 女銅仲要250ap左右已經有 今年女歌手的確比男弱很多
以歌論歌 一人之境啦
Agger
終於有返啲合理分析
你個黃妍係咪女銅
舊年方皓玟人話攞咗

【叱咤2019】
方皓玟抗爭歌《人話》奪最喜愛歌曲
寄語港人2020快樂平安

https://hk.appledaily.com/entertainment/20200101/EW254GGYYWWZNPK2LR4WQPMBVY/

=============================
[緊急!!] (有新圖)
尋找目擊者 - 周梓樂案
https://lih.kg/2315673
同埋冇一首強烈政治既歌推得落
上年推人話推得起都係因為屌黑警/政府/高官
但今年冇一首有咁強色彩

反而一句祝你在亂流下平安已經吸到呢班人去投銀行修理員
都要講返其實中基都有講過My Only One呢首歌本身唔係為套劇而做嘅,但係我唔會否定最後以劇集主題曲出街係提升咗首歌嘅認知度

Anyway,就算最後係一人之境攞,我都唔會覺得意外,因為都係一首好作品
多謝你 大家都係講道理
邊個講架
只要唔係mirror個兩首拎
另外3首是但一首拎都合理
其實好似大家都冇諗黄果個其實係wyman
事實
呢條弱智樓豬連避孕藥抑制排卵都唔識
仲弱智到pin 埋自己點樣衝出黎柒

假設女仔由月經開始不斷大肚 理論上將更年期無限推遲 係咪會好老都好正?
https://lih.kg/2330095
你唔係鍾意黃妍咩
我意思 係 邊個講佢女銅
唔想投銀河修理員既人就跟我一齊投姜濤
唔投銀河都可以投鄭中基
唔投鄭中基都可以投林家謙
5強之中最唔會投就係姜濤
haha !!!
最後咁嘅結果我寧願投姜濤
冇左小明
見到大家嘅樓上嘅comment
決定左要叫埋啲姨媽姑姐投姜濤

Ronald又話hea出
又話小明 RB唔hit
咁就姜濤啦
1.唔可以睇立場投>姜B冇表態,投得
2.首歌唔hit唔值得攞>《蒙著嘴說愛你》過200萬views,hit爆
3.要有心搞音樂>今年已經出咗三首歌,最新嗰首仲去埋台灣拍,誠意十足
4.後生靚仔多人識

結論:喺專業評審角度,最應該投嘅係姜B
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞