2020叱咤我最喜愛討論 (2)

694 回覆
15 Like 7 Dislike
正路5強係冇無力感同時間
不過我知無力感肯肯定入到5強
女歌手全軍覆沒
一人之境
All in 無力感

聽集結的響號 力量便交投
最後應該係一人之境同銀行收美元之爭
商台唔會比獎艾粒㗎
All we have is now
星期一日投咗一人之境
但呢兩日突然狂loop水刑物語

好後悔
時間的初衷告急!
My Only One!
其實背伴>鯨落>正式開始
而家搞到我想投水刑
DJ 姜 Ian 家謙穩入
最後一席真係難講
其實903投票係咪要規限同一個IP投票次數呢
但要關VPN先投得大家點睇?
商台個網好lag
有啲緊張
如果冇得投網絡安全隠患、水刑,我投《銀河修理員》

誠實面對自己,雖然音樂台普遍踩Dear Jane pop band
但論傳唱度+2020代表性,《銀河修理員》真係包晒

2020代表性,係指回應當今社會、回應香港人的情緒,面對反送中嘅創傷後遺、疫情肆虐社交隔絶,今日再聽返《銀河修理員》真心feel到嗰種暖意....

//除了挫折面前仍有路 除了厭世總有某些 修補可以做
殘破世界令人學成 悲觀中找鼓舞....修修補補亂世中 一起蒼老//
//沿途在 修理著熄了的曙光 祝你在亂流下平安
真愛是任何形狀 對付百孔千瘡....
形勢壞透只好對抗 由我硬撑著 使你心安//
//絕望裡樂觀 亦是個情操 東歪西倒但至少 牽手偕老//

pop唔係罪,pop都可以有高質pop

洗乜理咁多 你最喜愛就得啦
係 最喜愛都係鬥多fans啫
姜傳唱度唔高咪照入
幫手send

https://www.881903.com/contactUs

Template:
關於我最喜愛歌手及歌曲投票,本人發覺只要利用太空咭及電郵便很容易重覆投票,依照現時投票形勢,本人相信確有此情況發生。

為免 貴頒獎禮「最喜愛」獎項的代表性受到破壞,本人提議有關投票禁止相同IP地址重覆投票(或相同IP的規限投票次數)。有關建議可能需要會員關閉VPN,或搜集IP,因此亦建議 貴台同時提升網絡保安,投票完結後須銷毀IP資料。請貴台慎重考慮。
鬥fans開電話咭
電話咭我有5-6張,電郵數唔清幾多個
same here
叱吒樂壇我最喜愛的歌曲最後五強
My only one
一人之境
正式開始
銀河修理員
蒙著嘴說愛你
2020最歌五強

Dear Jane - 銀河修理員
姜濤 - 蒙着嘴說愛你
林家謙 - 一人之境
鄭中基 - My Only One
陳卓賢 - 正式開始
竟然個賽果咁合理
以為牙醫爆炸力好勁嫁嘛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞