[LIHKG] Galgame推薦及討論區 36 『9-nine-』(全年齢)2021年4月23日発売

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
我買左1個
之後就係食水打素材關錢關
活動hard-7比佢秒出黎好on9
出左唔係仲要等crack咩
I know that feel bro
Asa保持水準,笑到有腹肌
hard-6拎500左右
hard-7拎1000活動coin
角色80 70 80lv先過到仲要拎得b
睇落似係人手random check
佢都明明hold左credit唔似其他咁直頭付款失敗
Lunatic仲痴線刷hard-7有效率D
平均每日得訓前一粒鐘得閒打gal加上攰得濟玩完都冇乜印象
用半粒鐘重溫琴日玩既>推多半粒鐘>第二日用半粒鐘重溫琴日玩既>推多半粒鐘>無限loop

走咗去重溫escalayer三集動畫
果陣仲特登整首op比佢良心之作
原作game op黎
閃忍都有
有冇巴打有用過dmm嘅dl版兌換碼
應該冇問題 不過我係香港AEON ge JCB
講起歌,有無巴打有/邊度有A社sound album?
想由vol.30超昂神騎,vol.32 E2開始dl返
http://inre-soft.com/gikei/chara01.html
哩個新人? 認唔到 把聲幾正
唔知有無聽錯
好似喫茶ステラと死神の蝶個粉毛
第一句一聽就知係
第二句就係春風
『girlcelly』 [201127] [戯画] アイキス2 豪華版 無限大エモ!エディション + OST + Extra Disk + Vocal Album

終於有野玩啦屌
水蓮呢屌,比我臨番工前丁番次先啦OK嗎
係喎 春風先輩
哩隻必玩
應該要等到禮拜五
得package版
アイキス2 都好似無dl版架嗎?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞