[LIHKG] Galgame推薦及討論區 36 『9-nine-』(全年齢)2021年4月23日発売

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
睇完 softmap代購食1成運費, getchu要轉運
melonbook,trader虎穴都有海外又唔太貴
睇邊間 tenso貴到仆街不過未出過事

有鳥
水蓮唔夠真綾咁拔,我愛桃井いちこ
轉運你地平時買開運落嚟幾錢度?

頂佢個softmap 手續費+國內運費已經要比多15% 國外運費仲要另開計國外運費仲要起碼3000yen以上 係咪痴線
真係第一次買
用日本郵政3000羊起跳係正常
有啲集運自己有倉會平好多 不過風險都大啲咁解
goyokikiya / tenso d 包裝最好
我買膠/攬枕多數都呢兩間
其他野就buyandship平d ge
等你執po頭
利申窮撚唔熟
get唔到你講咩喎,你以上果啲全部都唔洗代購架喎
直接官網自己用信用卡買咪得,寄去集運倉。
tenso第一次用就已經奶撚左野,必久blacklist左
之後所有野都用bns算,跟本無分別。有時比多少少就用tensojapan
出咩事
我見bns好多差評唔敢用
Softmap 可以唔經個world shopping買咩? unuse左world shopping就搵唔到個購物籃
想知+1 不嬲日森買野都用BNS
寄隻加藤惠figure, 諗住穩陣啲就試用Tenso
點知佢repack果陣整唔見個官網特典手機指環

BNS我都奶過次野
發現有盒melon既H漫變左個800HKD既背囊
不過最後尾成功拎得番
自膠 搵到了
兩個website嚟
同客服講尷尬死

加落template lor
等左幾日先玩到水蓮 會唔會太主動
中咗孔明
等個十張呼符算
推緊響野さん家係エロゲー家
暫時黎睇劇情ok 冇平時d垃圾驁咁無聊
login都廢事,等主線/聖誕
我想講dlsitenest次撚次都要我搵佢裝左係邊
我都唔知屌M$定dlsite好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞