[LIHKG] Galgame推薦及討論區 36 『9-nine-』(全年齢)2021年4月23日発売

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
咁第3,4句係邊個呢

當我打開個extra disk望下咩料既時候
發現都幾激下
4p都玩埋
..............
skip完
無料到既屌
垃圾黎
cls
4p scene但係屌得一條女
中出完條女
其餘兩個話要掃除フェラ
當我諗住有d睇頭既時候
個scene就完撚左了
咁真係好伏
欺詐 咩鳩4p 得果1個
不過本身對隻extra disk都無咩期望
宜家只係希望本篇d h scene無欺詐成份
同埋我真係好想知條女一時黑肉一時白肉係點撚解
聽日玩個陣第一條線就玩佢
等你食評
點解有d暗左冇得食
有冇人爆左A社隻game隻game有冇限期?
想刷下錢同lv先打,已經睇左兩個敗北H
『girlcelly』 [201127] [hibiki works] 水蓮と紫苑

準備訓先出
鐘意Amazon個張
其實隻game仲有終之空remake 胃痛日出
想問下未玩過舊終之空洗唔洗特登玩番
佢re:make係炒冷飯定新作 小弟剩係玩過素晴日
官方推薦打完remake再補原版
https://twitter.com/sca_di/status/1332084502961655808?s=21

thx巴打 sca自己作業創作者都想封印舊終之空
getchu屋收唔收 tap and go
鐘意Amazon個張
其實隻game仲有終之空remake 胃痛日出
想問下未玩過舊終之空洗唔洗特登玩番
佢re:make係炒冷飯定新作 小弟剩係玩過素晴日
官方推薦打完remake再補原版
https://twitter.com/sca_di/status/1332084502961655808?s=21

thx巴打 sca自作創作者都想封印舊終之空
鹹濕仔即刻唔眼訓了
唔Q訓lu
聽日射波wfh算
水蓮第2 場 H個bgm咁似twinkle twinkle little star
瘋狂打緊J了
佢開ser送比你果D係唔食得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞