[LIHKG] Galgame推薦及討論區 36 『9-nine-』(全年齢)2021年4月23日発売

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
我買果隻都淨係話support到win8
但win10都run到
所有舊驚都係睇ABI兼唔兼容到新系統
唔係好識
佢咁寫係咪dl完都未必玩到?
https://dlsoft.dmm.co.jp/detail/will_0081/
yes
XP/Vistaの64bit版は動作保証外です
唔保證XP/Vista 64bit玩到
咁win10就唔洗諗了
我見animesharing果邊話連win7 64bit都開唔到
Can confirm that this game is not compatible with win7/8/10 64bit operation systems. Will need a win7 32 bit or earlier for the crack to work and run the game normally.
你需要一個win7 32bit vm

等陣再睇下點裝vm
零零舍舍呢隻要用vm
明明今朝dl隻05年既人妻驚都可以直接開
dmm就應該support 64bit既我諗 佢寫到明係XP同Vista唔ok,又冇寫win7 64bit
我記得XP個64bit係唔同vista之後果堆
諗緊買唔買2077好
睇完條trailer都唔知玩咩
買左了 除定褲聽日玩
係steam到買算
玩兩玩覺得唔岩玩就退錢
2020出既GAME只係399, 其實好抵

打競技場見人地d技能卡圖幾靚
只能找弱雞撞
有時好彩見到有人真係成隊未升爆
即刻揀佢黎打
個個就係我
我都唔明點解D人咁快升爆
垃圾競技場打都廢事
攻擊方無比buff都無咩所謂
限10回合都接受到
屌邊有可能防守方會有30%全能力up既buff
題材都唔差啦
我見對面AI好似都唔會追住剋屬打既...
利申無課輕鬆玩
防守方未升爆,個數值都高過我
根本就唔太合理
70lv既永夏有2萬血
1張綠卡回成6千血
之後無buff既情況下exskill打每隻7000
終於開到,最後要上nyaa down返隻game再另外裝chinese patch先得
一開超昂入event quest就彈error
有冇人都係咁

東山
我直頭放棄咗認真打
搵隊一定贏到嘅低lv隊再skip算
我係標題右上角清左一次cache之後就無事, 可以試下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞