Casetify問題反映區

484 回覆
695 Like 28 Dislike
agger
買左好多個唔同色 ,只可以買黑邊白會黃 彩色都會黃會黑,基本上只可以黑色
唔好比錢呢間支那公司賺
篇文打左幾個鐘?
我又唔係樓主 仲有我係裸機唔洗同我講
最尾講得好好 其實機身材料真係唔洗用貴金屬 用翻膠減翻低個成本咪算 橫掂啲人都用case🤷🏻‍♂️
犀牛盾翻唔到轉頭 日日掉電話落地咁制
邊有膠殼唔會發黃 只係無咁快黃 所以用得透膠殼都唔洗咁貴
利申 百零蚊四角防跌用咗年幾 微黃黑色機身睇唔出
又一城有冇其他鋪有犀牛盾買

用左差唔多半年
買左$498好似
初頭寄過黎
中間位仲有少少花但費是換
還掂用用下都會花
不過講真 揸上手感好好
跌左幾次部機都無事
仲要個款同條邊既顏色都好靚
不過用耐左好似淺左少少色但都ok
其他牌子點都有陣柒味係到佢就無
反而我想知連登仔成日話淘寶幾十蚊都有咁既料
我真心想知邊間有 等我唔洗買咁貴
二三百蚊既都可以介紹黎睇下
同埋好多連登仔推介既犀牛盾
一上個網見到個款
屌你又毒又柒 同大陸野幾蚊個無分別
今日喺K11分店買咗個13 pro case
買完先去拎機
返屋企發現根本唔啱位
相機個位細咗勁多
打去k11分店 打咗十幾次都冇人聽
又貴又冇服務 下次都唔會再幫襯
我18號訂咗個13 pro 殼琴日先開始整緊
保護性黎講 想問犀牛盾定casetify好啲?
訂左部13pro諗住買殼, 好彩見到呢篇文
去佢地鋪頭拎過d殼上手,
print個質感幾cheap所以猶豫左,
好彩有呢下猶豫
點解我睇落你而家用緊嗰個都頗毒
Push
佢用緊個隻仲柒
想要有megsafe, 有冇牌子推介
我個casetify用咗9個月d邊已經甩晒出嚟
永不錄用!
佢嗰款都唔靚 似毒撚用
珍,我rhinoshield買咗兩個殼三個背板諗住爛咗替換,結果用咗一年殼背板都未換過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞