Casetify問題反映區

484 回覆
695 Like 28 Dislike
好耐之前已經想買casetify 但係連登好少人有講
最後買左 買完之後發現伏到仆街
個邊又容易黃 又厚又重
所以開個po希望大家可以放低對你個casetify殼嘅諗法
希望唔好再有人中伏
利申:se 2020 用家
樓主有無圖
之前已經好多人話 幾百蚊買膠唔抵
而家做緊3件7折 都要300 1折

先貼為敬
淨係買左5個月就已經黃撚到咁
之前係第二個po見過好似話除個殼果陣整爆埋塊背面玻璃
下一個殼考慮緊要唔要買devil case
個老闆賺到笑,呢啲膠殼成本10蚊人仔唔駛
佢只係印自己啲野上去,1688可以自己買
我買casetify純粹因為鍾意pangram 個pattern
而家個殼黃到咁真係喊都無謂
啲設計十足啲人去旅行痴到成個gip都係貼紙咁款
邊撚個負皮我 出黎解釋下
實自訂圖案既手機殼淘寶都係幾十蚊
今時今日仲淘寶有冇其他替代
Casetify 咪又係中國製造
質素真係同淘寶差唔多
台灣果啲價錢差唔多但真係質素高幾級
買完好後悔 為左刻名買左個又貴又唔襟用既case
我覺得應該改名做casetify苦主區所以巴打都係仲用緊casetify?
唔係話個廠係觀塘咩
如果一樣野係負價值冇理由繼續捱落去,隔籬po聽講air jacket幾好
個殼大陸做,香港用 Printer 印野上去
Air Jacket 硬膠殼黎講算最貼,
不過要除出黎真係要用好大力
casetify一路都俾我呢種感覺

不過個膠邊同design太柒 所以fc都費事
iPad Pro 13吋case 勁重 用左1個半月就已經甩皮
AirPod pro case 透明用咗兩個月就黃 D印字一個星期已經甩甩地 仲要個龜頭好易甩 出出下街唔見咗龜頭
港豬就係咁on9
Airpods Pro case 係軟膠?
軟膠殼可以用貼小小兩面膠紙係個頂到
屋企人用透明邊 而家變咗灰色
casetify=淘寶垃圾料
點解會有人覺得casetify高級過淘寶垃圾

台灣製、韓國製靚料全部都平過佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞