Casetify問題反映區

484 回覆
695 Like 28 Dislike
三百幾港紙, 右邊嗰個超薄, 左邊就多啲protection
佢個marketing都係不停搵brand crossover, 一時sanrio一時pokemon

即係手機殼界:chocoolate
去實體鋪睇過實物就知垃圾
啲印刷質素同淘寶10幾20蚊個啲一樣
係淘寶貴少少可能50蚊個啲已經印得好過佢
睇佢網頁可能唔覺,拎上手睇啲細緻位印得好差
本身都諗住買黎試下,睇完實物就不了

利申 唔係支持淘寶,剩係覺得300幾蚊買個淘寶貨好on9
垃圾case 賣到幾舊水一個連淘寶10蚊貨都不如,周圍不停彈廣告出黎
用緊catalyst 幾好用
經常跌手機,用11promax半個月就爆mon

後來買devilcase用半年爆左
而家用casetify就快半年未見有事
但佢真係貴+厚重,一除case個下好爽
新版唔難拆
Exactly 同你買同一款
用咗半年已經黃晒好肉酸
係咪mous?
邊部機爆玻璃?
啲膠好撚快黃
幾百蚊買番黎用得一陣
用左2個星期,黃撚過咖哩
咁叫無事咩玻璃爆左喎
左Phone Rebel, 右Pitaka
兩個星期就黃到咁
垃圾
啲人冇腦追潮流先會買幾百蚊一個膠殻 佢擺明就唔係功能性啦純粹得個款靚
用咗一年 條白邊真係好黃
話佢啲殼重嘅真係要試下佢啲流沙case
重撚到用一陣電話會手軟

仲有啲物流做得好差
喺佢官網track話出咗貨
過咗成個禮拜,喺郵政局度track極個status都仲係等緊賣家寄件
喺fb留comment問,佢賴郵局整唔見咗
話重新整過畀我,又要等多一個禮拜
end up收完一次件過兩日又重新收多兩個一模一樣嘅case

但呢頭屌完又覺得佢crossover xgirl啲case好靚又心動咗
智商測試器
隻款都係出左兩個月咋,話我唱衰佢都講唔通
真係衰過旺角廿蚊個透明case起碼唔會黃得咁快
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞