Casetify問題反映區

484 回覆
695 Like 28 Dislike
個ultra impact 殼的確係點跌都冇事
但佢又厚又重又大舊
四個角好似腫瘤咁
用咗幾個月就頂唔順
用緊OTTERBOX
以前買過devilcase 鋁框
三四個月後鉸位就自己爛左

而家用緊犀牛盾
開心使用中

ps devilcase d款係幾靚,但qc評語就好壞參半,可以自己google 下
膠框dc隻邊框一定要連背板,犀牛可以淨邊框or加背板
淨係用過犀牛但睇落兩者差唔多厚
ps 犀牛送個塊背板隻料好易花,custom唔知係咪一樣
自己用緊casetify, 個邊已經甩甩地
老婆用緊犀牛, 正到暈
連埋運費仲平過香港既casetify. 呢世都唔會再幫襯 casetify
我xs就係犀牛盾solidsuit,跌到底/面都裂撚曬

換咗12轉會casetify,買黑色咪唔會黃
我同時有$30 case同casetify肯定唔一樣

但casetify係overpriced就肯定
膠 case 用得耐一般都會變黃,如果有食煙或者唔勤清潔變黃我覺得係合理。
我本身係成日跌電話,咁岩睇到佢廣告d 款幾多幾靚就買左,真心用左咁耐無爆過,雖然真係貴

但最近買左個皮套,皮果個一跌個皮套角就爛左
但佢個皮套係幾好手感。
食撚屎啦,用左套都跌爆我後面個玻璃

利申:iPhone 11
係香港公司而且都係香港製造
rhinoshield 係台灣製造 外國都有人用
Btw 我見有fd 買鏡面 d 印字會甩色 但個鏡就無花
好垃圾
真係垃圾袋 厚過午餐肉 又易黃
試過自己畫圖去casetify訂,真係好快黃,同埋貴
好撚重,但係跌左幾次都叫保護到部機
最7係背後液體用用下少左1/3
淘寶氣囊case都唔洗5蚊,印埋圖最多咪15蚊
換咗用咗成年冇事lu
想問下台灣邊啲好?
Pinkoi?
真係好撚易黃
但係白邊都一定係咁

之後轉返用黑邊
用耐咗覺得真係太厚
而家唔會再用佢
未買過,覺得撞到仆街
正 雙11買左個鏡面 用完3個月投訴佢換個新先
換多次 佢都賺到有凸
因為製作成本仲低過順豐運費寄失咪再寄
最搞笑係有fd真係佢fans
仲不停水身邊人買
幾百蚊買淘寶野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞