‎[A/I]《SUMMONS BOARD / サモンズボード / 召喚圖板》 [23] 集氣! 花嫁最後機會

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
送到好似就執咁
(男朋友)

明明pad仲可以大把野玩
係山本弱智

sb最近又要學佢d屎忽野
送石又小氣

d含家鈴先要咁多技
要升

打完隻白神返黎我想賣左去
30技點升
等每次復刻打一隻番黎自食
仲屎忽過pad
pad都仲叫有得刷返黎升技
基本上塔王一定係食果仲要升咁x多下
好彩唔係好勁到話要必升 我打完lock 左當倉管就算
我有強迫症, 升到就會盡升
邊度搵咁多果黎平時d 棋都升唔切
塔王多數都留,自食我覺得有啲浪費,之前個啲創聖龍同聖母都仲留住
非歐人, 成日抽唔到好野
自然d果就係俾塔王
要角色圖請俾角色編號

召喚圖板 角色圖集
https://drive.google.com/drive/folders/1OCQ012bMwGRCw6Bt-ynTLgYTFx4NpVg1?usp=sharing
魯魯修入坑,資源有限,想問下邊啲值得優先覺醒
協力同共悽機獸要留覺醒材料遲d覺
然後你呢堆可以考慮唔覺,
去打隻暗神威返黎覺醒打哂5屬覺醒關佢
如果已經有暗神威就覺木創/火創,然後木精,其他就隨緣
資源有限我會全部都唔覺醒住 你最好打隻暗神威番黎 用光暗小兵就可以覺醒
之後可以幫你打番晒D覺醒小兵番黎

火小兵用暗神威+火鐵匠就打得嬴
鐵匠得閒的話可以刷1隻滿技5星 1隻滿技6星
打塔既5星關有時有用

另外你有呢隻毒棋 加埋火鐵匠+暗神威覺醒
咁呢3隻加埋就可以打木覺醒小兵
水覺醒小兵只要夠攻高都可以秒 不過我未試過用暗神威 理論上都OK掛
平時我都係用共犯圍埋去就完左
不過有個更簡單既方法
聽日抽骨王番黎 覺醒完5隻覺醒兵你都秒到想點覺醒都得
請樓主pin , plz!
唔該晒
其實有共犯同卡蓮,係咪全部都打得贏?無刷過5屬覺醒小兵
咁應該水屬最易,你有共犯加攻圍下就過(有非火屬既加攻就打得死)
火屬要high反
木屬要毒/卡蓮9劍
光屬要復活
暗唔記得
(男朋友)

編成中既覺左先就岩

第一行水果隻,第四隻,第四行第四隻,第五行第一雙係協力boss,用返協力打返黎既素材就ok,唔洗諗,用唔用都覺醒佢,升唔升多隻就睇自己,我一般都留一隻算

第一行第二隻火二限可以唔急,btw有升技棋,隻升技棋都建議都升定,打塔既出場率多到爆炸(有升技狗)

第一行第三隻火創咁型仔就覺左去佢先啦,簡單實用,攻擊type就放到入隊

第二行打返黎既覺啦自食諗黎做乜,趁今日升埋技去

第三行隻英雄之友我無,俾個負皮你,純水type速攻加爆擊落2隻都唔過份

第四行第二隻木創自己放陷自己踩,仲要係防禦貫通,出場率高架

第四隻第三隻睇唔清楚

第五行第三隻大叔打塔打滅有佢份,不過平時唔係點用,有資源先覺

第五行第四隻黑印幾好用,光暗合擊加毒再加自身加攻就十尻幾倍,又要俾負皮你,我無

最尾暗條女射野出黎,又有共鳴柱都可以用既,我未升答唔到好唔好用
咁都係要打隻暗神威番黎
Btw啲名都仲未熟習到
多謝你詳盡解釋咁真係要打多啲小兵番黎
多謝你詳盡解釋咁真係要打多啲小兵番黎
暗神威好簡單 是但開auto 10場 番黎應該夠升滿技
所以我附埋圖俾你方便搵關
神威係神關 鐵匠係冥關 好多場合都用得著呢兩隻野
pvp同協力最後衝刺啦,提下大家未打好打完佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞