‎[A/I]《SUMMONS BOARD / サモンズボード / 召喚圖板》 [23] 集氣! 花嫁最後機會

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
北京熱應該大把呢啲元老。
(男朋友)

66連宣佈死亡
得隻刀姬同隻暗女人

我宜家改電話密碼同今晚訓廳
加個零都要抽架啦 驚咩 話說唔係話等周日咩 我都覺今日好西 岩岩儲20石抽4野 全5星 連sc 唔俾多d 我
(男朋友)

悲報
block主用左25石
幫我出左大奶奶同暗精靈王……

我一定幫佢課到有
依家無心情,消失幾日
好嬲
我block我自己
咁好運不如交換ac玩啦
旺呀
(金主)

block主表示佢會唔慣我個ac
究竟有幾多個人用同一個連登ac
水雞蛇首抽

幾時先肯解放雞蛇6星進化
兩個

我男朋友aka我金主
岩岩課左5000 乜都無
個池毒到痴線5星機率18% 我5連單抽中晒 5星

7星守門普池棋得0.4% 又中3隻

give up 技能組唔吸引 150石當志在參與 等遲d 歪中算
(男朋友)

講下另一樣野
有無人會去組無課金隊去打關

以前未一街係限果陣巴哈好多人會用無課金隊過關

自從有左暗封之後就個個攻略都係暗封
之後就木天星配雷姆

好似已經無乜無課隊打關
當有人問過唔到咩關時,我就會執無課隊過一次畀人睇,或者有佢隻首抽隊長垃圾隊員都過到
關卡強度上升咁多 用限都難嬴 免費棋真係抖M之霸
點用免費棋都要靠隻限隊長 或者靠用愛既棋打關都幾得意
巴哈有條友無論咩關 都會挑戰用木裝姬做隊長初代眼鏡大奶奶
木裝姬老婆
其實5裝姬係好好組,一隻帶起一個副type,簡單直接。
以前巴哈有d超級抖m
你寫平民隊但落左隻塔/滅/窟主落去,因為個隻野好大機會要抽棋隊先過到,畀人話唔係平民隊。
然後現在會寫得好清楚無抽棋隊,難民隊,平民隊係唔同,用真. 平民隊真係抖m之霸
自虐都極點,不了。輕鬆玩算
我會專用D 有愛角色 例如惠惠 雷姆 靜江呢D 迫自己用呢D過難關
但係唔會痴線到一定要免費棋 夠魂滿足下自己就算
屎忽痕買2020年PACK 抽到木天星 終於可以試下奸夫淫婦加雷姆
滅任務有先制魂派
無雷姆
抄人地高速周回隊打靈泉鳳,用咗2 sets去拎返1 set

卡關了 我見巴哈啲人話用水個隻打到
但我打唔過 係咪要等佢個無敵過左先打到?
有冇輕鬆啲嘅打法
打靈泉鳳用先制魂?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞