‎[A/I]《SUMMONS BOARD / サモンズボード / 召喚圖板》 [23] 集氣! 花嫁最後機會

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
唔係,就咁回令你誤會。

靈泉鳳送tp 魂,我試隊放咗兩set 先執返set。
因為你無倍攻 隊長技又食唔晒

個boss 100萬防+350萬 hp

你單hit 要450萬先秒到

你計好數入場去過就ok

無好倍攻棋或者隊長既建議
拖20回合等加防無左先打

或者差少少贏既就食1石 我玩新acc 經常會咁
呢關會阻住後面主線拎覺醒兵 為左節省時間我都唔會省
要塞兩組tp 為左周回靈泉我覺得好晒野

練滿左一隻我都唔會再打
要解任既搭車番工蛇王時
手動慢慢過關就算
合作真係過左就無 俾錢都買唔到 但係d pool 又毒到痴線

重課都驚出事抽多左4野而家暗pool 9抽入面7隻5星 2隻垃圾6星真係唔服9ho都唔得
試下嘛。都仲庫存嘅。

我今朝先完左個任
多數合作pool 都有課晒果啲bonus pack,但多數得個吉。
咁又係 試下d 花臣先有靈感

我仲係度試緊用木真以外既棋打白神

無木真好頭疼 無夠hp既共鳴柱棋去食血量檢測
你肯買咁多已經唔話得 唔怪得sb 合作出咁密

雖然少人玩但勝在大部分都會課金
Sb 如果無固定收入的話點會捱到就7週年。我地由未開協力講執柒講到而家都仲有得玩。
都係打唔贏 我冇得回血 硬生生俾佢打死
(男朋友)

有無加攻既棋?放隻回血同加攻磨夠20回殺
一係換隊,因為佢封暗20回
or睇下你個box有d咩可以組到先?

得呢隊又無加攻既話去打隻金魚姬返黎入隊加攻
去訓練到試下打唔打到250萬
暗屬2倍應該秒到
收工幫你試下

回血可以升隻水武器龍btw家陣無技up
你篤落個boss 度 如果佢將會放既技你係見過既 就會show 個攻擊範圍出黎 盡量避開

仲有唔好用暗屬棋 好似會封20rd 技

然後搵d 會回血既隊長技或者棋 死拖爛拖

但係注意過左廿幾turn 佢會開始行黎行去

或者你po 個box 出黎俾d大佬們幫你睇下而家d 棋點組 記得先用sc 排好順序

麻煩各位大佬
你用呢team 頭3隻你boss 都有 唔駛覺醒
第4隻而家神關有得打 幾易打 你打5隻番黎就可以覺醒 有300倍自動炮

505攻*27.5倍ls*2.2倍攻*300倍炮

= 9165750 乜都死

重點在光獅食唔到隊長技無減傷 一炮就會死
你可以進化佢升滿lv 就岩岩好8000up 頂到一炮

入boss 關之前你儲滿技
入場捱完3rd 封技 開到技就先開隊長補血技
等一rd 再開光獅同炮手技 因為唔記得自動補血發動先定自動炮先如果補完先開炮就可以早一rd 做野

總之補完4000hp 開光獅加攻 水覺醒自動炮 咁就完

本身想整個gif 試範 點知光獅連續俾我未見過既炮秒嬲鳩 打字算 你自己研究啦 總之一定過到

十分感謝
btw我仲研究緊第三隻係咩嚟
岩岩打多次發現 原來自動炮會俾佢再封技
頂佢 第一次發現 你用番原來個隻炮啦 不過你要撐到隻野380攻 你入個公會應該有50攻 再食個加攻既魂就夠

不過隻野打番黎無壞 我打塔都係用佢

第三隻係 我是但塞隻補hp 棋入去幫光獅吊命 見你有我就放
我揾嚟揾去都冇喎 大佬係唔係睇錯咗?

用左唔同隊試左好多場
總算過到
係wo 真係睇錯左 你張圖有個編成中 我淨係見到個咀 不過唔緊要 是但塞就ok 重點係另外三隻 同埋保住光獅 道中俾d 刺蝟打兩野就會死

最後本block主用左6pack既代價抽到
男朋友總算保住左佢隻木天將
恭喜晒 不過我覺得賣左隻木天將

金主都可以用好少代價抽番番黎

(男朋友)

首先隻貓可以用升技棋代替

然後機娘無滿技你前面打得辛苦d

要點
隻升技狗4000血都無你要盡力保到入王再3rd

封技果3rd盡量排好位
你無貓就隻技狗優先避炮

開技順序係 先開技狗,然後1木囡囡,2機娘,3狼

隻狼要係隻臭雀前面先食到連鎖3果100倍

新手應該未食好食滿魂,我隻狼上左30攻無上炮魂
有就上好上滿,上暗副屬

ps我上圖無上暗副

咁唔好彩打唔死仲有機娘個倍攻圍落去應該死硬

淨返既就係

祝你成功
都唔一定
(畢竟其實佢非洲左好耐,所以我先咁沉得住氣,唔係見到就二話不說即賣
(男朋友safe)

其實我係識左block主之後推佢入坑先開始轉運

block主會玩既主要原因係要打擊我

佢玩pad經常抽左我想抽既野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞