‎[A/I]《SUMMONS BOARD / サモンズボード / 召喚圖板》 [23] 集氣! 花嫁最後機會

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
(男朋友)

骨王無覺醒!?

純開炮無推炮

雞左d wo清

我用返木天星唔好

btw又係hp

block主隻至誠飛出宇宙啦

好心俾火大叔有佢既形狀啦
睇黎今次合作可以唔使課金
(男朋友)

我屌呢隻好過份wo

消buff消反射at破壞再全地圖200倍
ls30倍!?

我係咪睇錯野

仲要有得開9次,死人復活再轟過

認真咩
想問你地有冇習慣收藏ingame角色全身圖?
骨王我覺得係抽得過,消到三個好有影響既buff
(男朋友)

佢洗乜飛
全地圖轟炸
未覺醒唔食80倍都食40倍
佢企係到就打到你
想問你地有冇習慣收藏ingame角色全身圖?
死左復活唔會回復可使用次數,咪FF咁多
見你地cap通關畫面但啲角色圖又不能完全顯示
我有意開個drive放ingame角色去背圖。
佢係限制9回 但有人死咪速攻可以射多野 勁過惠惠好多 差在有無特效
通關隊伍參考圖(aka晒命通關圖)收藏角色全身圖
兩樣野其實無關係架喎

其實依家㩒住張圖可以睇到角色全身
我覺得還好啦,新棋唔亮眼過舊棋好難引人去抽既。
惠惠係女就加100分
因有衝retwitter數既活動
所以開多d post畀人retwitter
你第二行第二隻我想要, 撞極都撞唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞