[台灣巨商] 集中討論區(8)

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
如果想買點品換錢係咪封書好啲?
我見拍賣所雷珠+治療師要廿幾億,而家個價係咪咁上下? THANKS
搵左買家先決定買咩點品換錢
雷珠+治療師以前十幾億, 呢家炒高左..

聽團友講用馬車刷火巨仲快
不過馬車要練要轉, 都係雷珠+治療師簡單方便
比較想知會唔會有人用現金成set天王咁賣?
好多新手唔知個市點又要買點品轉好似幾難搞
世界頻叫下, 以前就多, 呢家少左
呢個唔係隻隻online game都一樣嘅咩
我果陣通常都係面交同8網交收多
85計埋手續費都幾貴下
搵相熟嘅買平啲 驚比人呃就分幾次交收
有120粒子彈放 1.15 有無人啱 留TG
姐係幾多錢 新玩
姐係120E X 1.15HKD
拍賣所D傭兵係唔係睇唔睇到裝備?
死ser?
而家主角105LV 打咩升120LV最好?
有一隻250LV 治療師做打手
同埋想問隻治療師洗唔洗變做一轉?
睇下有冇朋友可以拉你入食魂區?
唔駛轉啦, 第時出左馬/神可以賣返出去
重新玩 玩新服定麒麟服好?
兩邊都有香港團?
新服岩岩開點都會有啲人去搶頭啖湯,
只係會唔會長玩就未知,同埋咩野都冇一齊起跑,識搵錢應該幾好賺
舊服無課仔會辛苦啲,但肯課少少就可以玩end game 野

麒麟服應該6-7成香港人
新服樓上有巴打組緊團
原來可以組隊入去
而家台灣起手 課左300億
買左MP女 治療師 陰陽 念師 加太皇套 升緊王巨加林平厚
等緊100信出朱雀同麒麟 但麒麟好少人放神獸石像
咁等埋15號開服睇睇先
如果成班一齊升做任都幾好玩回憶
而加台灣先祖石有人賣900萬一粒都仲有50幾粒 係咪冇乜人要喇
反而幽冥石同幽靈海底王鱗好似賣得出
啱啱玩返,想問下宜家有咩3轉勁㗎?我見又有咩傳說武將,邊隻勁啲㗎?
兵同123轉都只係輔助

傳說將(有啲人叫4轉)=4隻3轉合成
識合一定4隻都合哂 隻隻都勁
覺得得難賣轉場嚕

入倒食魂區未?
果面啲牙兩隻=一粒冥石 都幾好跌又多經
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞