[台灣巨商] 集中討論區(8)

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
改造任實夠打 唔洗打最難都會跌碎片 唔洗擔心
做信用任送既2轉夠你清場
咁多新人梗係去打台灣 啲人合猛虎必要
thanks巴打
無知一問 我用台男既話轉左職好似會有招盾
咁其實係咪已經唔需要用天使 定係兩招會有乜分別?
你講武器技能?差勁遠
台男係幫一隻
天使係幫成個area
隻鳳凰1000法全力?
一開始就轉國買齊d傭兵黎升得唔得?
定係轉左國就無得升其他國傭兵做將?
見早幾頁有巴打話課金 大約一個星期可以合到天王
我玩緊麒麟ser
課金係指買巨錢定買點品換錢?想用金錢換時間 合返隻麒麟朱雀 細過無錢玩而家想了左個心願
小兵可以隨意交易,
小兵升將帥要岩國先可以升
一般買巨幣會平啲, 不過小心騙子
有活動果陣可能會入點買野抵啲
咁通常係升好曬一個國家d將
先再轉去升其他國家?
無錯
依家除左傳說將, 2/3轉將帥都只係輔助
一般都係先出天王, 再諗轉國
邊隻傳說將好用
隻隻都有用, 睇陣

虎天: 風傳 明冥 => 念陣(物理)
龜天 / 雀天: 水傳 火傳 => 陰陣(魔法)
龍天: 朝冥 雷傳 => 對空
抽紅箱抽到龜石 依家值幾錢到?
之前外掛唔刷係去到過千萬一粒 其實呢粒野唔易刷
睇你主力玩咩天王 玩龜/雀天既就出貂嬋
玩虎天既就出孟獲
朱蒙就只係金仔強化版 可有可無 有更加好

火傳就無咩存在感 但我平時打BOSS會帶埋佢 因為+500攻其實都幾勁

另一點: 專裝左既貂嬋輸出高得黎 自動回魔可以回200幾
用黎配合雀天/龍天勁到痴線 強烈建議一定要出
上網睇100蚊100億 但而家市街又冇人擺嘢賣
拍賣所啲價又好飄忽
我買點品應該買咩然後係隻game入邊放?
定其實收個ac 會更方便
當然想平啲咁玩緊係收AC
不過想自己慢慢玩上升上黎既話
可以一次儲10000點以上 因為依家個新代理有VIP活動儲9000就送1000比你
你買哂封書又得 因為封書係限時先買到 將來無得買又有機會升返
依家係點品價 你又可以賣定幾本黎套現
我覺得睇埋今個星期維護之後先好課金
始終未知佢之後點玩法
雖然都預佢又係玩抽野
同埋密語幾日都未整好
物價都未穩定
岩左陣都係得8591有幾個有放ac 仲有邊度有人會放AC ?
我啱啱開始玩麒麟 想問吓一隻250級嘅傭兵應該大約幾多錢?
之前有外掛刷就7定10E有一隻

而家.......
不過傭兵唔洗太高Lv 著到你想著既套裝就得 通常225就夠 因為佢轉到2/3轉 最後紅利點200lv同250lv相差唔多
叫佢改高D個黑氣掉寶好過喇
人手打五十粒真係打到執都未打到
我團友有條友已經自己一個單刷左4隻冥王出黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞