[台灣巨商] 集中討論區(8)

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
唔怕喎清
上2個post我都比佢追住黎咬
台幣,你當1 HKD : 4 T
係,記得食一馳千里先解任 有多50%信
笑死
咁其實天王同兇獸個價錢都差無幾
天王輸出會高啲

而兇獸覺醒左有得刷黑氣
少數冇比外掛做爛市嘅材料
想搞台兇多 係咪仲可以轉做台冥 好撚型
另外新手無知一問 如果我個陣有坦去坦怪
咁係咪升天使有防護罩 好過用雷公定怪?
係,御姐
因為雷公唔係隻隻怪都定倒,有坦係實際啲嘅
突然咁多人討論
同埋麒麟ser 呢兩日多左勁多新手
廣告真係咁勁咩
新屎坑係咁上下, 一個月後就正常返
天照服都多左,有啲係台服玩悶左過左黎呢邊
都收左幾個台仔,係冇台妹
已經試左,真係得,哂左個週末
等下個週末嚕 黎緊個個星期六日都有250%
呢面都冇乜台妹, 得港女
天照SER咁少人但物價居然同麒麟SER一樣
之前入拍賣睇過下野咁
封書買唔買好?但個代理仲垃圾過舊果個

(無兇無天王)
而家有得買算抵
遲d變翻抽先有就可能貴翻
小課玩下都可以既
server係垃圾
不過睇佢算幾有心做代理
不過就唔知係咪岩岩上任所以先有心啦
至少唔會10問9唔應/黎黎去去都係果幾句

其實只要肯努力啲捉外掛 已經好玩好多

封書有得買 至少限制左天王個價錢
新手玩都平左 出隻天王都係700-800蚊
一套咁買,係升左既3隻合怪?
係 通常會比3合怪 3封書 10粒凶魂比你
不過升好左既凶套9成都好貴 唔介意果少少點數自己升仲好
好多人自己收封珠/ 怪證,
1lv直接合, 再3隻1LV怪合怪合上去兇獸先開始練

因為最後合冥王嘅紅利相差得1點

可以用呢個研究下, 小怪+合怪1lv同200lv個紅利分別
https://gerinee.com/calc/stats?name=%ED%95%AD%EC%82%BC%EC%84%B8%EB%AA%85%EC%99%95
天王係要點合法
買符都好貴下
上52巨商有齊哂所有資料
直接買馬套 千其唔好自己升神獸封石 因為神獸石依家好多地方拎到
所以價錢一定會比3本封書低

買完隻馬 買多3本封書升你要合果隻天王需要既神獸
之後既料就跟足52咁合就得
想問下咁樣係咩問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞