[台灣巨商] 集中討論區(8)

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
我玩10上既
但就算10上定10下我都係放佢入雪櫃
有神快拜
睇黎我拎返隻雀天出黎玩算
新手如果玩返大概課幾多起手會易玩d?
當年好似淨係出左2轉就無玩
最少1隻天王 1000到
孫子1本100蚊 4本食唔食由你
孫子100蚊㗎?
唔止呀 4本應該夠你買本真既睇
十幾年冇玩,琴日一玩,
收幻獸石像唔識玩收左2億幾一隻
之後有個傾城既人賣我600萬一隻
我良心過意唔去,最後決定加水同1億同佢買3隻
幻獸石像唔係200萬一隻咋咩⋯⋯
神獸先幾十億
講錯左, 600萬3隻好似係
我都唔係好記得啦
但無所謂啦, D垃圾任務物品都賣成幾千萬... (利申成日買)
BTW 有冇人可以指點下我呢個版本最貴既掛機隊係點
計埋天王明王神獸入黎都得
抽左個奸商之路1000幾HKD
一堆210 套裝係身
又唔想賣出去, 想換隊掛機隊自用下
朝男加專武
龜天
日冥
玄武
朱蒙
覺醒黃忠
西槍二轉
覺醒石弓
覺醒馬嬲
馬弓x2
貂蟬
馬弓1 ->日本傳說
馬弓2 ->項羽
火精+風精
好似冇咁多個武位?
馬嬲玄武龜天日冥朱蒙貂蟬就例牌

原來覺醒左既黃忠有招叫雷箭既野
本身見佢2轉左冇左一擊必殺 仲諗住KEEP 1轉就算

石弓覺左又好似唔錯咁有得暈BOSS+鬼彈

但係西2好似作用同石弓重疊左?
我已經有佢但成日都覺得佢除左鬼彈有D用之外有D雞肋

個list幾正, 我會當佢做終極目標咁玩

btw馬弓有冇話點樣點法好,睇返d中古文個個都叫你加體,但好似依家有勁裝其實唔洗考慮, 可以直接全力? 巴打有冇suggest
多左1隻
唔好要西2 (除非遲D西3好勁)
當你在玩巨商之前想徵詢網友的意見,比方說,你想玩掛機隊然後預算是一千元,千萬不要說「請推薦我一千元以內的掛機隊」,這樣你只會引來一堆人說「再加一千有更好的選擇」或是「都花這個錢了不如直上龜天」之類的發言。

你該做的是公開表示「一千塊以下的掛機隊都是垃圾!不服來辯啊!」,然後就會有一堆人為了證明你是錯的而瘋狂推薦一千元以下的高CP值掛機隊。
桃乃木かな都唔好J!不服來辯啊!
所以我講BUDGET 無上限
幻獸石..扔落地下都未必有人執....
仲600萬1粒
想呃番號
好撚正, 根本dream team
做咩踢爆
乖乖地等seed唔得既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞