[突發]鮑威爾點名香港、伊朗、委內瑞拉、塞爾維亞等地方有份操控美國大選

207 回覆
484 Like 13 Dislike
依五個都係垃撚圾地方
我記得佢,大選個日係實時討論po同另外幾條毛係咁鳩up阻撚住哂
幾時用血滴子斬首香港D 官?
緊係冇聽過董建華基金會係美國做緊咩
一場1991年 老布殊
海灣戰爭,又叫波斯灣戰爭,係發生喺1990年8月到1991年2月[1][2]之間,因為伊拉克以武力入侵科威特而打嘅一場仗。由於伊拉克呢種地區霸權主義引起國際關注,最後演變成一場大規模戰爭。1991年初聯合國授權以美國為首嘅多國部隊,打咗42日仗,重創伊拉克。

另一場2003年 小布殊
海灣戰爭爆發後,伊拉克一直受國際制裁同武器檢查制度控制,直到2003年伊拉克戰爭爆發,伊拉克總統薩達姆侯賽因倒台為止。

兩場戰爭 係都要講成同一場
第一場邊有聯軍入伊拉克收化武啊傻仔 睇多d歷史再講啦
仲有唔知幾多知道真相但驚青唔敢出嚟指證果班
你講第一場
我講第二場
九唔撚柒搭八
我咪講緊第二場lo 你不如睇真d我回咩先
第一場幾時有攻入伊拉克

03年推翻薩達姆政權的確搵到舊有化武
亦有部分化武裝左上飛毛腿飛彈
仲有邊個未block 你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞