[突發]鮑威爾點名香港、伊朗、委內瑞拉、塞爾維亞等地方有份操控美國大選

207 回覆
484 Like 13 Dislike
梗係啦,唔通講緊麵麵咩
傻鳩 記者會都開埋出黎講野之後同人講郭文貴方式打官司
你估人人都好似你咁 跟又跟得唔貼 法律程序既知識又一無所知咩
你縮番入老母個閪到搵多d料先出黎柒啦
呢個係司法戰+媒體戰。
如果成個媒體界都係左媒主導,就算法庭充足證據都可能判輸。
單層DC 食成百萬粒IP ???

https://bgpview.io/asn/132839#info
得啖笑,
港大博士指控中共病毒係武漢實驗室軍事武器單嘢又係一樣去到而家冇撚咗聲氣
-- 係因為侵自己選擇唔用呢單野搞大選,佢唔想咁早開戰啦,同埋自信到依靠民意可以贏定。佢低估咗共產黨滲透作假手段

Trump 律師係 Giuliani,係郭文貴老友。
淋病呢鑊金囉,身為港共特首,居然去干預美國大選,可以派MQ9斬首了
係民賤聯同鳩聯會做既
兩伊戰爭1980打到1988年 用左大量化武
1981年巴比倫行動以色列炸左伊拉克核反應堆
事實係證明薩達姆有用過化武有計劃整核武

而且聯合國指示係要伊拉克交出同銷毀化武
化武係聯軍打左入完到2018年先銷毀完
當時d飛毛腿飛彈好多都裝左化武上去
咁叫唔叫有
今時今日乜野都拉落去郭文貴
PR/5毛 真好賺
廣傳
可能係順豐,之前話有大量過期選票經順豐寄到美國...
我都覺得奇怪架喇,大選果日好多連登仔好似看破世事咁周圍 你真係唔識架wor 咁寸人,佢哋一定知道內情
中國就唔敢郁, 借啲意打鳩香港人又話幫香港, 但香港又有班傻鳩受.
唔止啊
香港個data centre負責發號施令
其他幾個國家既connection都傳返黎香港
美軍幾時登陸
又係支那利用香港嘅又一例證,成日搞臭香港嘅名!
故意抹黑拜登
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞