[突發]鮑威爾點名香港、伊朗、委內瑞拉、塞爾維亞等地方有份操控美國大選

207 回覆
484 Like 13 Dislike
打贏左可能有官做,之後大把生意啦...
let's wait and see
死人投票,300%投票率,聽證會都唔敢去...又真係幾好笑

Btw,你影衰哂我地d港豬
香港終於可以同第三世界國家齊名
高登神探又出現了
快點制裁我
Twitter 煙幕黎,唔好盡信,出得美軍,點會唔知邊個出
其實你知唔知證據係用黎擺上法庭唔係貼係twitter/連登俾你睇
香港地位升得咁快
你講緊咩年份既新聞?

呢個係我講緊果單
2000年早期美國總統喬治·沃克·布希與英國首相東尼·布萊爾主張伊拉克總統薩達姆·海珊仍然持續製造並儲存大規模殺傷性武器,聯合國在2002年11月到2003年3月間嘗試解決未完成解除武裝的大規模殺傷性武器,直到聯合國安全理事會第1441號決議要求伊拉克立即配合聯合國與國際原子能總署檢驗解除大規模殺傷性武器後不久,聯軍進攻伊拉克。[2]美國主張伊拉克違反聯合國安全理事會第1441號決議,但是在缺乏證據無法說服聯合國安理會的情況下,就逕行出兵進軍伊拉克[3][4][5]。美國總統喬治·沃克·布希主張和平手段無法解決伊拉克大規模殺傷性武器,並發起伊拉克戰爭。

在伊拉克戰爭後美國領導的調查發現伊拉克早已停止研發和製造核、化學、生物大規模殺傷性武器,並關閉了設施和銷毀了高危材料。對於核、生物武器的指控未找到證據;對於化學武器,伊拉克早已停止研發和生產,並已銷毀了大部分庫存,自2004年至2011年只發現了約5000件已被廢棄的化學武器彈,為1991年前從歐美進口的產品。[6]
鮑威爾本人認證
Hi救世巴
美國有無操控香港班販民?
Ok
呢d好野又有香港份
中國呢?
Hello
點解係香港唔係中國?
分裂國家?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞