[突發]鮑威爾點名香港、伊朗、委內瑞拉、塞爾維亞等地方有份操控美國大選

207 回覆
484 Like 13 Dislike
香港vpn太好了
媽咪麵
佢係咪做義務律師,唔收錢...?
北韓係主打印假美金
香港唔係不嬲被美國操縱開咩 點操縱返美國
快啲懲罰香港
順豐有份幫手寄啲支那選票去美國
佢咁做本身就係要令支持者可以保持鎮定,繼續維護選舉公正。同埋佢都冇講晒出嚟。

佢唔咁做,班左霉都會繼續放風叫你放棄
接受人民捐款
咪撚ON9好冇 你搵個咁有名望既律師同郭文貴比 前者係賭上自己職業生涯, 9up最後會名譽掃地, 後者9up係咩後果都冇
同埋成日講証據做乜鳩 人地d真憑實據肯定係到時上庭先會拎出黎, 同公眾交代既只會係d表面野, 比人知道個情況大概發生緊咩事就得. 你唔信既咪到時等上左庭再食花生囉, 而家就質疑人地冇料到真係得啖笑, 你當自己係個官?
呢個律師黎架,如果佢係9up,之後唔會再有人搵佢打官司架,佢賭埋自己既專業用黎9up
支那成日都用香港個名黎搞事
你都係一個笑話
到底呢個時候
香港仲係唔係支那不可分割的一分子?
睇得出佢好有heart, 希望佢成功
好事

將團火燒埋來香港
咪係
Btw美國話伊拉克有大殺傷力武器 事實係搵唔到
「講到又美軍有cia fbi就多咗」

起德國拎到server 點會唔關事

https://twitter.com/sidneypowell1/status/1330143885977325571?s=21
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞