懷疑蔣仔(笠水)為報私怨 劉馬車險被利用 另涉嫌刑事恐嚇連登仔

464 回覆
65 Like 3 Dislike
發生乜事呀?邊個玩我ig?邊個咁大整蠱?

好似
2022647969係你ig終身number

有人hack左instagram

天地有正氣 蔣仔冇叫雞

仲係青頭
岩岩去左搵mark zuckerberg

佢話國民黨同共產黨爭緊 蔣仔個ig

天地有正氣 蔣仔冇叫雞

仲係青頭

青頭雞蟲

天地有正氣 蔣仔冇叫雞

仲係青頭

青頭雞蟲

天地有正氣 蔣仔冇叫雞

仲係青頭

青頭雞蟲

喂,蔣囝呢?又縮返入tg啦?
蔣仔, 見你咁辛苦要1個打100個連登仔
一係咁啦,我地玩車輪戰, 每一個topic我地派出一個人黎專門應戰, 方便你用手寫板打字喇, 好唔好?

題目如下 :
老屈舊登41J性騷擾少女
慕光書院非禮女同學
讀IVE起人底俾校方轉校
老屈連登仔係中介狗
叫雞
一係咁啦,我地玩車輪戰, 每一個topic我地派出一個人黎專門應戰, 方便你用手寫板打字喇, 好唔好?

題目如下 :
慕光書院非禮女同學
老屈連登仔係中介狗
叫雞

要加多個亂起人底

題目如下 :
慕光書院非禮女同學
老屈連登仔係中介狗
叫雞

作故仔吹水報咗警嚇一眾巴打
條撚樣又潛水 訓先, 聽日有野搞
除非蔣介石換AC 否則一直狙擊到底, 直到佢HIV病發到第四期為止
用錯GIF
btw: 蔣囝又改左ig名, 多左個underscore
Anthony__jaii_1123

想知最新ig名可到
http://sometag.com/account/user/2022647969/?hl=tr
A.證據呢
B.報警
C.Court 見
btw: 蔣囝又改左ig名, 多左個underscore
Anthony__jaii_1123

想知最新ig名可到
http://sometag.com/account/user/2022647969/?hl=tr

ching 又hack ig
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞