懷疑蔣仔(笠水)為報私怨 劉馬車險被利用 另涉嫌刑事恐嚇連登仔

464 回覆
65 Like 3 Dislike

醬仔想姦女?

証據呢?
我ig唔係呢個名架
唔好偷我圖扮我啦

淆底獸,王東凱

醬仔
蔣狗上水喇
屌你老母死雞蟲
香B好唔好玩呀? 富士山又好唔好玩呀?
愛滋狗蘇俊安 慘到搵唔到女朋友破處就要叫雞
醜唔醜D呀你

醬仔想姦女?

証據呢?
我ig唔係呢個名架
唔好偷我圖扮我啦

淆底獸,王東凱

你條撚樣都on9架,偷我相,然後開個Ac自問自答

連對話圖都Cap埋出黎都仲問証據,醬仔DSE考得差,其實係唔係因為智商有問題?
如果蔣公之前D whatsapp 圖都係證據
咁呢D都係證據啦
定個龍門又要搬去第2度?
蔣狗上水喇

不枉我呢幾日扔咗幾噸西瓜落海

醬仔想姦女?

証據呢?
我ig唔係呢個名架
唔好偷我圖扮我啦

淆底獸,王東凱

王東凱:54016751

tt1069常客

你認錯人啦醬仔

醬仔想姦女?

証據呢?
我ig唔係呢個名架
唔好偷我圖扮我啦

淆底獸,王東凱

點撚樣啊,又話張相係你又話張相唔係你,精神分裂呀?
傻鳩蘇俊安, 你估你D所謂起人底仲有人會受落咩?
柒少陣喇朦撚, 冇人會留意你D起底架喇

醬仔想姦女?

証據呢?
我ig唔係呢個名架
唔好偷我圖扮我啦

淆底獸,王東凱

連對話圖都Cap埋出黎都仲問証據,醬仔DSE考得差,其實係唔係因為智商有問題?

我諗你智力有問題,有圖就代表係我講?

你之前D對話圖

醬仔想姦女?

証據呢?
我ig唔係呢個名架
唔好偷我圖扮我啦

淆底獸,王東凱

Dse 1分罵人智力有問題

醬仔想姦女?

証據呢?
我ig唔係呢個名架
唔好偷我圖扮我啦

淆底獸,王東凱

你之前D對話圖

好矛盾牙

醬仔想姦女?

証據呢?
我ig唔係呢個名架
唔好偷我圖扮我啦

淆底獸,王東凱

王東凱:54016751

tt1069常客

你認錯人啦醬仔

認乜錯啊,衰左就切柒啦

最好個個人都咁撚得閒,假冒人去開Gay post,又走去開多個ACC自問自答呀!
你係唔係非禮完人又順手切柒中途轉基

梁振英D friend
用FB帳號follow完D 女模俾人發現左之後就話俾人hack
第三次撚狗大會正式開始 !!!

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞