懷疑蔣仔(笠水)為報私怨 劉馬車險被利用 另涉嫌刑事恐嚇連登仔

464 回覆
65 Like 3 Dislike

https://www.facebook.com/harper.so.7?fref=ts

報驚報到笠水
醬仔召喚

仲潛緊

Zhdhdjsjkdkdkdbshhsjsjs
成班人無口德
點解可以柒到咁 ,
台狗今年好似連世衛都唔比出席?
點解可以講到好有震懾力

蔣囝都好意思去話思古井
蔣囝都好意思去話思古井

思古井我覺得衰過蔣仔
見到個post以為蔣囝上返水添

第二個post有上水
媽,連登好低質呀,有班用大陸思維諗野既人

喂雞蟲, 驗左愛滋未呀?
睇你個雞蟲款隨時過唔到30歲, 你最好睇下醫生好wo

有無證據我去叫雞?
證人?
相?

唔通你又俾人hack埋連登AC開post?

on撚9 (翻生)同 ( 翻生 )

第二個post有上水

咩post? 有冇link?
呢度討論啦
btw 蔣狗話個錄音唔係佢 我好似有個今屆dse嘅frd入過一個dse谷 不過後尾leave咗谷 問下個frd會唔會有醬仔d錄音先
有冇咩up recording網推介
呢度討論啦
btw 蔣狗話個錄音唔係佢 我好似有個今屆dse嘅frd入過一個dse谷 不過後尾leave咗谷 問下個frd會唔會有醬仔d錄音先

你咪真心膠 佢夠話facebook同圖裡面果個唔係佢啦

唔畀證據佢又話人屈佢
但起底張學生圖d墨屎同暗瘡印一樣wor
重點係條小新眉
呢度討論啦

唔畀證據佢又話人屈佢
重點係條小新眉

比曬佢啦
最好笑係佢fb話同巴打講佢唔係蔣囝
認錯人

後尾比人貼ig又話比人hack ac
既然佢唔係醬囝又駛乜理醬囝個ig
完sem 上黎推post先
呢度討論啦

唔畀證據佢又話人屈佢
重點係條小新眉

比曬佢啦
認錯人

冇log in點hack入去
呢度討論啦

唔畀證據佢又話人屈佢
重點係條小新眉

比曬佢啦
認錯人

冇log in點hack入去

蔣囝講嘅就係證據
估唔到佢想借思古狗黎借屍還魂, 開心都冇咁早呀

我入去搞撚到佢比其他人block左

我入去搞撚到佢比其他人block左

繼續打飛機啦 兩件社會垃圾

你有咩證據話人地係社會垃圾?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞