懷疑蔣仔(笠水)為報私怨 劉馬車險被利用 另涉嫌刑事恐嚇連登仔

464 回覆
65 Like 3 Dislike

疑芝麻街真人版電影劇照流出

你咪改囉on9仔

今次揸正去報警拉

報啦屌你老味

不誠實使用電腦罪係副例嚟,告唔入架

告唔入就唔會有啦

傻仔

有都未必告得入

你咪改囉on9仔

今次揸正去報警拉

報啦屌你老味

告唔入就唔會有啦

傻仔

就咁告,告唔入架
我又返來
蔣公一返黎就拋人浪頭
蔣公一返黎就拋人浪頭

而家係思古井個post扮曬野咁

蔣狗之前有一張圖,話思古井估到邊個出post,去打柒佢

你仲信佢?

收皮啦 雲畜

蔣狗嬲豬

你真係好撚低質,一唔夠人講就貼啲抹黑既野

你俾到我咪收聲囉

你條撚樣係部電腦就扮大佬,現實咪又係毒撚

你有無証據証明做中介個堆係我老同學啊

慕光五毛

其實你咁勁,唔好係度同我哋嘈啦,入返個post啦

我乜地啊,黎黎去去都係個幾條友

一分真係一分,名不虛傳

你咪改囉on9仔

今次揸正去報警拉

報啦屌你老味

告唔入就唔會有啦

傻仔

咁你條死垃圾粒水狗去咗報未啊?
真係當人馬車傻

你仲信佢?

收皮啦 雲畜

蔣狗嬲豬

你俾到我咪收聲囉

慕光五毛

一分真係一分,名不虛傳

狙擊中介我諗唔會抄車

狙乜擊啊
得啖笑
佢啲老同學嚟

佢啲老同學有冇做中介狗?

唔排除 但佢好熟中介 問佢就岩

點解連登仔咁無腦架

解釋左好多次啦

解釋過啦咩???

痴孖筋 排隊睇醫生睇左兩個鐘

大家咪追擊蔣巴啦
之前佢追擊中介搞到比人淋油 大家有目共睹 係之後柒左爆錯料啫

你知唔知佢最錯係邊?係亂起人底亂屈人喎,憑呢幾點都夠狙擊佢啦

收皮啦 ,我放個啲中介..同其它衰野

都有真憑實據先放架

都係個句,唔想係度同你嘈,係就入返我哋追擊你嘅post都嘈

我乜哋啊,得把死人閪口

幾條友係到圍爐就當成班人

係啊我哋成班人咁多個圍佢一個
真憑實句喎,佢可以收下皮先啦咁,之前撚佢個陣無啦啦放幾個唔關事嘅人上嚟

你仲信佢?

收皮啦 雲畜

蔣狗嬲豬

你俾到我咪收聲囉

慕光五毛

一分真係一分,名不虛傳

狙擊中介我諗唔會抄車

狙乜擊啊
得啖笑
佢啲老同學嚟

點解連登仔咁無腦架

解釋左好多次啦

解釋過啦咩???

你仲信佢?

收皮啦 雲畜

蔣狗嬲豬

你俾到我咪收聲囉

慕光五毛

一分真係一分,名不虛傳

狙擊中介我諗唔會抄車

狙乜擊啊
得啖笑
佢啲老同學嚟

點解連登仔咁無腦架

解釋左好多次啦

解釋過啦咩???

你仲信佢?

收皮啦 雲畜

蔣狗嬲豬

你俾到我咪收聲囉

慕光五毛

一分真係一分,名不虛傳

狙擊中介我諗唔會抄車

狙乜擊啊
得啖笑
佢啲老同學嚟

點解連登仔咁無腦架

解釋左好多次啦

解釋過啦咩???

你仲信佢?

收皮啦 雲畜

蔣狗嬲豬

你俾到我咪收聲囉

慕光五毛

一分真係一分,名不虛傳

campain

你仲信佢?

收皮啦 雲畜

蔣狗嬲豬

你俾到我咪收聲囉

慕光五毛

一分真係一分,名不虛傳

campain
真係當人馬車傻

蔣狗嬲豬

你俾到我咪收聲囉

慕光五毛

一分真係一分,名不虛傳

campain

campaign定乜?唔知佢打乜

蔣狗嬲豬

你俾到我咪收聲囉

慕光五毛

一分真係一分,名不虛傳

campain

complain

一分真係一分,名不虛傳

campain

complain

投訴刑恐都好怪

一分真係一分,名不虛傳

campain

complain

投訴刑恐都好怪

唔識英文又要扮型打英文

一分真係一分,名不虛傳

campain

complain

投訴刑恐都好怪

合理推斷佢想打 complain
因為 campaign 呢個字難啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞