歡迎想砌模型o既巴絲入黎 (54) 愛好和平的交流區

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
求介紹,有咩壽屋or其他得武器包適合加裝上新個隻hg重炮手上變重重重炮
你要咩類型武器先...火箭炮? 槍?
把pn 120玩左一年個彈弓又甩左出黎
屌好想去日文買返幾把神剪返黎
咪咁天真日本都炒緊
本身d紋係好似鑄鐵果d沙洞,佢就懶醒話係瑕疵一鳩磨走嗮,比人篤爆就話客人要求,幾千蚊嘅Gk。。。。
PS 好似del左人地d留言
唉之前福利見到有賣神剪都9秒9衝過去,但去到賣哂
鑄鐵拋光
佢d所謂代工,吹到自己好撚pro...........
其實唔只佢重有好多
今年有好多"代工/workshop"跳出黎,好多睇完得談笑
福利真係好鬼多人
依家又要排隊又要逼又唔係多貨,仲要價格唔係特別平
唯一優點真係就腳
模倉雖然要行一陣但狗衝完新貨仲可以懶懶閑尋下寶
咁佢又真係拎過獎你又吹佢唔漲
唔通我又拎過獎又周圍同人講咩
home office 呀嘛
咁拎左GBWC 又真係有資格鳩屎既
有冇當年作品圖?

我就對事唔對人既,佢拍既片教學性真係麻麻,不過作品我就覺得真係唔錯
咩係福利偉論真係未聽過
想請教下用底灰同普通油係成色上面最大分別喺咩
例如 Evo白灰同gaia ex白油/ Evo 銀底灰同121🙇
想要機關槍之類,同想幫佢加個螺旋槳背包😍
咁如果都係用黎做底色呢,例如上面噴金噴透明紅,只係消光同光面分别?

咁銀底灰除左上白色有冇咩大功用?都係用返121嗰啲最好??

感激

買之前想問真
唔知你想搵咩,去google 壽屋msg/gundam build fighter/ driver 武器包
灰底你可以叫返佢做水補土/水畢地,咁樣應該會易d 理解

作用係用黎填補細微既凹洞打磨花痕

咪比"底"字誤解做底色,任何油都可以做底色
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞