[A/I] 魔靈召喚 Summoners War (11)

1001 回覆
1 Like 2 Dislike
祝你好運!
祝福完人係靚D 今朝頭十場巨人跌左個傳說迅速6號位HP%
下星期精好佢比水仙人
想問下風奧想攻血爆率命中都撐D
我見鐘少係4號位會用爆率%
咁樣會易D?我依家用緊4號體6號血再用副屬撐爆率
但速度就好慢了
4號體 6號血?
其實係睇你 有無粒啱嘅符
你咁岩真係有粒4號爆率
而又真係三圍高 有速
咁咪比奧或者風夫人之類用
但係我覺得又唔使特登洗4號位爆率符
都係洗返爆傷 體 嗰啲實際啲
同埋鍾少嗰隻都係得八百幾攻
以撐坦為主
不過佢都冇點用過
我有粒暴走4號爆率傳說未刷 佢撐28%攻我諗住再洗 轉高速
依家4號體6號攻 但好廢下 咩都要搞到好慢 我無撐佢爆傷呀 好彩風奧撐少一樣野

依家係咁暴意 速體攻
rta既符勁少少但都係廢
先手一定揀佢再配水沙拉條
太薄太慢 配水沙提條都好難接到速
之後又坦唔住 好快死
奧撐爆擊率 其實都係為咗持久戰嘅時候快啲到自己
但係你呢隻真係薄皮 是但火馴 火爹 一round都秒到
如果程度未夠 真係寧願你正正經經撐三圍同速
爆率就隨心
咁我搞下唔撐爆整厚D快D先
可能依家先銀一好少火爹 有我會ban佢

依家犧牲啲攻擊力同爆率換速同體力先
望左望人地啲符 發現無精鍊石係差好L遠
要準備搞雷京隊先
命中太高?
副屬要速 攻 體 爆率 防
命中用魔鑛推

好過3星肥? 我估
都要好多隻升技 好似火水光都有用?
我有粒加2技命中11% 命中係咪到85%就夠 再多哂左?
水火光暗都有用
全部都出過地城
本身粒符精攻體防最盡可以10+10%
你副屬有命中個efficient 低左
原來係咁 但我又唔敢太低命中 等魔鑛好D再換走
唔該哂大家
岩岩先發現而家一個月可以唔洗課都買到2個1350
等我之前仲買750唔買1350
係架 我由5月開始玩都係必買 要有信念
你預每個月10號開始儲 到1號就夠2700
打塔比好多 特別你打到埋hell
我冇打30星
冇升特定角色太難
btw你挑戰15-20星未
今次係21-30星先難
一星期都差不多1000紅
最好將命中放入綴屬
未計魔鑛最盡可以(1-8% )*6+15 =55%
綴屬即係fixed左附加果個? 盡量
未去到咁仔細
一關都未打我望左望D人好似用風爹火神秘為主
同埋好似要執快D速 我驚影響到我打地城D符就無搞
如果魔靈D符可以set好打咩用轉完裝返就咁好了
驚咩
打到hell d符一定打到12
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞