[A/I] 魔靈召喚 Summoners War (11)

1001 回覆
1 Like 2 Dislike
睇gameplay已經冇興趣
選手純粹執行者,無理由亦唔應該吊佢地
鬼佬講到鍾少全部靠rng贏 最後一場gaia好明顯好彩過鍾少但係都輸又唔講
段片既留言有咁講阿
明明係處理唔到又冇ban
你而家又咁覺得啦 所以話條片冇價值
根本就係haters gonna hate

格硬講rng都得架 一定唔係100%爆率啦
頂盡70左右
哎呀 咁都下下爆哂 rng阿
因為機率先係Game既精粹
未知性==吸引力
手機game將而樣野無限放大
的確鍾少關鍵時候火方光猴一定暴走
呢樣野我撐鍾少都覺得佢贏有一半係運氣
打開rta就知關鍵時候暴走真係好爽
所以呢隻運氣要素咁強嘅game真係要改名
咪叫esport啦
所以紅3以上咪叫暴走召喚
鍾少d符文屎過晒佢地 課金又唔夠佢地多
唔靠暴走點贏
唔明gaia點解唔拎返光人魚光瓦出黎 如果唔係應該一早贏左
我都覺佢用返啲訓唔到加回血實磨得贏
明明符文咁勁
以前冇 而家平民必合
紅石回收活動
傳說卷值唔值500石
射晒落海了
我有抽卷既買哂
仆街唔夠紅石1號抽2700光暗
到時課多個398
1號光暗包必買,點都要買個希望
鍾少有上小倫台解釋d ban pick
對Gaia第一場佢講Gaia用三隻單消加aoe cc,只要有一下佢消唔到,控少隻就gg
佢都預左一開始會俾人秒一隻,但只要佢另外三隻暴走解控就贏
而第一場Gaia 風馴同水馴都暴走先,之後先到光猴 火方暴走
死十比人捉走火犬神,輕鬆殺撚曬全隊
我有睇 d出技留技賺round數 好勁 好佩服
但無可否認佢運氣都真係好 一路上黎d暴走都係關鍵時候出現 冇得拗
唔係話佢唔係實至名歸 絕對係tim
符文弱過人打到世界冠軍 一定要靠運氣幫
鐘少好型,比賽果陣Gel左戰鬥mode頭,有少少似魔靈隻武道家,支持鐘少
忍唔住課多張SWC 唔中 斬手
total課左4張 唔課了
係男人就10張!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞