[A/I] 魔靈召喚 Summoners War (11)

1001 回覆
1 Like 2 Dislike
人地勁過小明 你點贏
就開波啦
鍾少加油
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=26380&snA=38863&tnum=1
真定假
我睇左咁多公告得抽龍奇公仔
iphone無個建築拎on9
佢岩岩話有
睇唔明個操作
使用Google Play遊戲帳號,連結您的YouTube及魔靈召喚帳號,並領取SWC2020雕像 + 1張神秘召喚書!觀看SWC2020比賽10分鐘以上時,即可獲得獎勵。使用Google Play遊戲帳號,連結您的YouTube及魔靈召喚帳號,並領取SWC2020雕像 + 1張神秘召喚書!觀看SWC2020比賽10分鐘以上時,即可獲得獎勵。
姐係開youtube?
用iphone表示唔get
直接派算啦
電腦模擬器
個google 連唔到 唔知做乜
屌 打雷京打到好撚忟
其實D人係咪唔知雷京5隻光卡都要谷傷同血
afk都算9數啦,隻光卡又唔夠傷係咁炒車,刷左成個鐘=正常既半個鐘咁
炒一場就走場啦
暗隆
火雷唔夠輸出先要光卡推傷
而家有礦好多人雷帝打到35k up 光卡唔死就夠
唔係basic 36k + 光卡推傷先夠?
我眼見好多36k但光卡無傷炒曬車,同埋我記得人地個攻略個36k 係指光卡都推傷既情況下先夠
所以你sure 你35k 光卡唔推傷,用魔礦既屬可以頂得返d 傷?
轉左幾次場都係咁,最尾放棄算
免體時段都無計
你睇邊個攻略
光卡可以唔洗傷
炒車通常係光卡或火雷太脆死左
檢查下自己同人地既配置
32k夠啦 你睇咩攻略
sor 我錯,我記錯左 係32K先岩
不過佢地個ATK同CRIT DMG都係32K-33K呢個range,光卡又無推傷
因為我果個係33K左右,我見同我果隻差唔多 所以一開始都諗唔明點解係咁炒
之後睇多幾條友發覺好似無人推光卡傷,但隻雷D傷又同我差唔多
點先拎到 掛左成個鐘都拎唔到
新手想加入請問有咩要留意
要買ac
咁玩同廠既其他game點睇
失落的世紀
or
天空守護龍
無人玩
失落世紀ios出先試
bs玩唔到快反應驚
又唔一定要買ac 既 我都係8月尾9月頭入坑 而家魔靈新手福利係幾好 你去搵下巴哈都唔少新手攻略教你點無課 1-2個月就刷到巨12 龍10 以上 但要預左魔靈肝起上黎可以肝到仆街 但玩落真係好過哂而家D新坑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞