[A/I] 魔靈召喚 Summoners War (11)

1001 回覆
1 Like 2 Dislike
光馬人型好夢幻
屌,我仲以為係狂戰士,點知係熊貓
諗住買馬 波諗緊好少用
用都係想升火波

今日見差一場銀一 滿懷希望打
一入場見到條友啲造型同翼都頹左
點知好彩連贏兩場 最後一場諗住ban佢風德
睇陣形應該穩陣 點知佢最後一隻光人魚
隔硬打風德算

終於完成今年銀一既目標目標下年上金
銀三同金一個同銅升銀個gap差好遠
加油
暫時要繼續刷符先
同埋好多新野未升技 升好哂技應該企穩到銀一先 慢慢搞
企穩唔係咁易啊
好多金區落黎auto刷分
見到有翼果D都崩潰 銅3都見到
黎緊想升左水仙人3技-》水奧2 3技-》水馬2技-》水貓3技
上面呢D少哂冷卻應該會勁好多!
有水仙唔洗水馬啦
咁我排佢最後升 其實我都唔識分佢兩隻定位點揀好
同埋水沙水仙都成日唔識揀 我見對面有控就水仙
但無水沙又搶唔到先手 用哂又驚唔夠打手 同埋個盾重複左
玩水仙多數都坦打隊
配風火德 火奧多
水沙 多數allin or nothing
我發現我依家first pick一定風奧 差唔多有8成比人ban
後面4隻可以任我砌咁濟 成日比水馬水雷水貓出到
但係佢地冷卻未升好 做唔到個連動好SAD 劈完第一隻就企係度
有時出到風奧就好易比人集火 我依家速血攻算
對面放水馬先好放水雷
水馬水雷同一隊儲5層好慢
連唔連動到好似係睇配速
ok ge一波帶走對面重要角色就贏
我有配水雷-》水貓-》水馬
好似110 108 106咁去 但都係配一刀
水貓未升技劈完要等8round好似。。。等升好先用
咁我水雷等對面多buff先用 thanks
熊貓想惡搞,但一黎個樣7左少少,二黎撞左狂戰士樣,冇上次cute羊設計得咁好。 其他就水球同馬都ok既,不過球同羊好似出左好多次咁

水雷正確使用方法
好似係
完美counter水馬
個個都有水雷
我都想試下正確使用
你隻水雷係撐血定速?我咩都唔理剩係搞意志保護 110速1萬尾血
依家將一速符比風極 試下first pick風奧 跟住風極水沙
加兩隻其他野試下搏速刷算
想打5屬異界龍應該練D咩?
想慢慢刷隻暗異變出黎
我隨便砌
+21000血
+72 spd
+629防
得閑想搞埋百抗
你有咩先
5屬通用隊長》暗伯爵
火》水屬aoe角,水雙子
水》風格 雙子
風》強攻〉火雷 / 補血陣》落3補血
光》光流 單段打手
暗》光流 多段打手
PVP係咪今晚11點結算?如果買翼衝係10點半衝?
10點結
好唔該!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞