美玩討論區(34)2020最後一個POST

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
想入最右手邊果隻
已經係你屋企
https://youtu.be/QnYI4Cc_dYw
啲細節位都改得幾有心機唔係轉下色就當新
除左黑耀石同其他兩隻頭雕跟返正, 其他都係改中返D色, 無乜太大驚喜, 同埋初版黑耀石真係靚好多, 唔值入多set
玩得電影版,都係prefer還原度高啲
都岩, 香港最平見過900蚊一set全新, 等好快應該會跌到7舊至8舊,會考慮收套,抽走黑曜再放其餘4隻
就咁睇好似好唔掂

啲design又核突又無特效件
似會變蟹貨
明明個盒上面張圖個design都唔差
孩仔今次做咩

本身好期待兩個king in the north
但Richard Madden個頭完全唔知想點
無Angelina??
淨係想入呢隻
新手留名

有無巴打有 Mafex Rouge one Vader 同 SHF Return of Jedi Darth Vader
既 comment呀

近排見兩隻都有人放 但係又唔知買邊隻好
唔好答我why not both
我有return to the jedi嘅shf,mafex冇玩過但係我都會想買因為佢有紅眼
darth vader
Mafex Rouge one Vader 幾高質,身高已經win左SHF。
唯一問題就係底褲位,有D怪,睇你接唔接受到!
Mafex果隻後追 幾錢左右
We've been seeing the comments and we're here to deliver! Our 7" Batman from Batman Beyond the Animated Series is joining our lineup in Spring 2021!

點睇你隻野都似漫畫多過動畫啦麥記

用原力過度
似佢食個隻青蛙
呢水好多sad
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞