美玩討論區(34)2020最後一個POST

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
I am sorry to know that your order not shipped yet .

I guess there may be some issue in the shipment process.

I kindly recommend that you cancel the order and replace the item.

If you have any other questions, please contact us and we will be happy to serve you.

Thank you for your support to amazon.

屌佢老母replace order無左free shipping呀
佢update咗個delivery date未?
再屌佢佢話新order收左貨會退返運費,就信多佢一次
屌到佢西鬆啦
Mafex隻black manta係咪月尾出 都幾期待
運費佢會即時撳機 waive返

不過 Intl shipping 佢一樣只會寫order receive
唔出貨過嚟

我re-order 完等左兩個禮拜都冇update過..

一轉送去美國集運倉 就即刻出貨~即係講到尾 盒野太大盒運費貴 佢唔想蝕俾我哋 就hold鳩我地單~

好高質中過shf 地雷再食返正常嘢太感動
其實唔差嘅,係頭彫唔得
火劍型呀

唔戴埋火冠,個火皇冠先有靈魂
火冠頭個樣好呆好似失眠十日咁
隻ringwraith馬正喎

我將佢塊臉拉闊,會唔會好啲
before

after

before

after

再唔係就換頭雕
等換算
咁就咪free shipping 啦屌
買地台送公仔
個地台其實係比mezco 個㗎!
同意 我都未擺night monkey 同Mysterio影相
呢個真
咁先fit
新手想入坑 比shf寵壞
見到美玩好多都無手型 好唔習慣
想問下除咗shf有無咩6吋星戰,DC,Marvel
可動牌子係會附手型
唔計SHF咪得返mafex,mezco,amazing yamaguchi有比
孩仔Marvel Legends都有比
收IM仲有MIC既中動
Mcfarlane 除左超人之外冇比手型不過都有好幾隻精品
thx 巴打
我都睇中左McFarlane隻infected superman 同ML deadpool2隻cable
本來主收星戰, 但windu, Qui Gon, yoda個幾隻shf炒到離曬罩
Black series又無手型 唔拎劍變曬打飛機咁樣
飛機手真係通病黎冇計
但ML同black series D手joint係咪一樣,一樣既你買D黎換咪得
我自己手就冇乜所謂係在意頭多D
開始買緊頭雕 美玩真係一個深坑黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞