美玩討論區(34)2020最後一個POST

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
係佢出真人電影不嬲唔得
以前D spawn/ movie maniac 好正
我入齊晒佢D未來戰士, 同埋5吋Walking Dead, 呢兩個系列每個角色都有9成似, 上色都一流, Mcfarlane以前出真人電影Figure係數一數二靚, 而家退步到俾人話出真人電影不嬲唔得, 咁都唔算粗製濫造?
終於用$3字頭入到SHF Dr Strange
插到谷底未
$399 咋 ins
不過呢隻真係好鬼正
即係4字啦
我係想講真人面相唔得
而家無photo real face printing根本唔駛玩
連mattel啲摔角手而家都用新技術
Mcfarlane以前嗰啲根本半雕像嚟,
我係由fortnite開始起標計
walking dead 5寸果d唔係雕像,係全可動figure, 同埋大部份都係真人面相黎,亦有漫畫版,你google下,以前mcfarlane係美玩黎講真係靚過而家套正義聯盟九條街
walking dead我都有幾隻,
佢以前啲半雕像場景同武器配件我都仲有攞番嚟比而家啲figure用
22世紀,Austin Powers,kiss樂隊,lost啲場景仲係度
但以前成本同而家根本唔同,非可動同可動成本同用料又唔同
Mandarin spawn用番同以前同一質素既
上色仲有埋可動根本無可能19.99美金買到
你見佢Mandarin spawn開模都無以前咁多線條同埋啲色好膠
但我最想講既係非怪物類既真人面相
我係用而家photo real face printing既水準去睇
我係認為佢大部份都係唔得
包括strange things同妙麗,我覺得佢唔得係因為我用新技術標準去睇
我連neca都覺得好多真人面相唔得
所以未話佢粗製濫造, 仲衰過以前果D
同埋膠質應該係唔同,
聽啲老玩家講過Mcfarlane以前係特登用一隻cheap膠,
啲隻膠又硬又鞋身,
上色會特別靚,同啲紋理好出,孩記嗰啲好膠既膠色反而係靚膠嚟
你睇佢例如stranger things或者以前啲半雕像,啲衫色紋理好靚,
應該係用啲啲cheap膠
我估啲啲cheap膠應該係太硬身好難開件開到高可動,
所以佢一轉高啲可動就唔再用啲隻膠
所以啲衫色同紋理係會無以前啲低可動半雕像咁靚
4舊入抵啦
除左矮 呢隻野都算多配件玩
利申:5舊水訂價入
美國amazon送香港 以前有無用過嘉里?
唔係SF有啲唔習慣
等mafex跌到$500

咁既價錢算係咁本身想訂裝甲版darkseid,但太少圖參考,唔知實物點
基佬版Darkseid
但中意依個角色
Mezco d限定款後追通常貴幾多
插閃回個mezco頭有冇得諗
有時會俾kerry dhl送
有冇人知邊度可以齋買house of x wave嘅professor x 好似度度睇都要成set買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞