HololiveCN成員全畢業,小粉紅鬧事終自食惡果

293 回覆
341 Like 4 Dislike
冇嘢嘅
各花入各眼啫呢啲嘢
通常睇得嘅都唔係話為個game而睇
10幾萬人睇佢唱
網絡就係充斥住唔同資訊 包括你想睇到同你唔想睇到嘅 正確的同埋錯誤的 任何人都無權唔比人發表 除咗共產黨同犯法行為

無錯 唔一定個個想睇 所以唔啱睇其實可以skip
我只係見到haachama張相 想比個唔同version的圖比大家睇 然後就比人屌我唔加密 大佬啊 佢地都算半個公眾人物 成幾十萬訂閱 起佢底最多叫不道德 無犯法掛?你話我小氣我都要講 佢浄係屌我唔屌上面果個 有說服力咩

其實呢啲野大家都知可信度唔高 話曬佢地無表露過真實身份 啲人可能都係靠聽聲同出道日期 估佢地中之人係邊個 咁有錯都難免 幅圖睇完就算
無呀梳
我諗起Gigguk條片
佢話有啲似摔角
其實有個虛擬身分做到嘅嘢多好多 eg Pekora
你想鳩噏扮某個角色得 eg Matsuri
你想用呢個身份滲入下真實嘅自己又得
https://youtu.be/UJ9mH4YC6MY
睇戲都唔係下下有心機睇劇情片啦
有時就係需要睇龍咁威黎ON9 下
Miss咗live
雖然大把人back up
佢唱歌真係好撚好J
佢cover fly me to the moon真係正撚到
加一
不過唔會課金
抵死啦 之前仲搞過pekora
coco 好似話中國市場只佔整體3%
即係人多但消費力低 浪費網絡資源
無睇過Haachama中之個樣
A
歌舞影視 綜藝主持無一樣得
樣又唔係驚為天人
講完中國點點點俾佢哋話我racist !!!???
你唔屌返佢地? 華人點racist華人
You ain't Yellow
嘩 ching
你眼光都咁獨特架wor.....
之前提台灣嗰單嘢
佢哋話ignore同report啲中國人留言
話等一排就得
我出聲話點解要忍埋撚屌
話今次唔會係第一次亦都唔會係最後一次
佢哋話撚返我係中國hater
出嚟搧風點火
你估我冇駁過咩
十個有九個冇邏輯可言
A
Facebook
Reddit嗰期屌中國人同Cover大力過我
係咁出posts笑同屌
當然件事過咗就冇人提
係Facebook啲人好撚鍾意乜柒都話係人哋搧風點火
變咗當我哋香港同台灣人跳出嚟講台港有經驗
希望大家諗清楚
都即刻俾人話sus
話係咪出嚟挑釁
心鳩淡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞