HololiveCN成員全畢業,小粉紅鬧事終自食惡果

293 回覆
341 Like 4 Dislike
好多其實都幾靚
一開始都覺得好毒好ON9
但睇睇下見佢地講ON9野玩ON9 GAME
其實幾有趣
班韮菜撚有錢咩
講就講到支持 一定課
實際CN果6條友加埋都唔夠一個JP OR EN一軍一個月咁多
今次依單野笑左佢地好耐一個POINT就係
你以為自己係大客所以要人就哂你
但其實自己根本就係%細到冇得再細
當好似睇以前達狗咁一路打機一路做on9野
但係班女玩得仲痴線過達狗
唔係啊
班小粉紅on9都唔係第一日既事
你話班友做軍人,好愛國都算,明明成班普通市民,一有事就出嚟加鹽加醋,扮哂正義咁無腦愛國
AQUA自己都已經係依家JP既一軍尾啦
人仔都唔夠佢搵既1/3
真正人仔佔收入最大份既係FBKING
其他一軍全部都係本土同歐美收入高
人老左反而唔想打機,想睇人打多D
又可以飛黎睇又唔使用精神打又唔使錢,隨時開/關
就係咁家下先咁多直播主,真人/VTUBER都係
係, 佢地只係想破壞人地生計, 好似果個叫龍的女仔, 成日搞人地個chatroom, 迫人離開同無人敢同佢同台. 呢D直頭係經濟恐怖主義, 對方好慘, 做呢D工作要keep住個形像, 乜都要死忍, 仲要笑落去, 好淒涼

大佬呀, 有咩得罪你呀, 就係講左"台灣"呢個名就咁撚嚴重, 真係全體以後唔賺你錢好過
每日睇一次
有d 識d 日文 睇jp 同en 果d
咁你都講得好啱嘅....不過睇佢地打我覺得好鬼屎, 不如睇自己表演
好似有d係fake
同達哥一樣,都係睇佢有幾屎先好笑啫
其實佢先係最PK果個
多面人 見人講人話
聽講artia係fans discord都叫人唔好怪cover

結果傾唔埋要畢業
屌你 你果張 haachama幅相成個男人咁 笑死
btw 我都有一張 但version同你有D唔同
毒撚多幻想

利申 毒撚一個 有睇無課金
姐係收皮
:A

依張有好多都係未確定既
同埋要PO中之人既時候加密啦
Baby don’t hurt me
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞