HololiveCN成員全畢業,小粉紅鬧事終自食惡果

293 回覆
341 Like 4 Dislike
抵啦PEKO
抵撚死a
其實佢哋背後個樣差唔多俾人起哂出黎
佢地先有腦 唔正式出道 玩小圈子賺錢 本人有少少興趣 滿足下想要少少真人果d人的心態
平時淨係開台 唔洗化妝買衫請助手stylist成本大減 已經好賺過好多表面風光的靚女

正式出黎拋頭露面淘汰率好高 睇下偶像界就知
講靚 又唔會靚得過奶木板 akb果類
仲要到年紀大少少已經會比人屌阿嬸

如果做「聲優」只要把聲keep到就得
A
公道講句HololiveCN 唔差既 好心cover好黎好去啦,做咩連個皮都唔比人帶走
唔覺 佢個人yt 賺個d都唔知夠唔夠coco 10%
無左holo個圈子 同其他人互動下根本差好遠
咁佢真人當時唔出名姐, 因為係indie無宣傳

依家成個人黃哂, 我覺得佢真人work喎

不過我其實都唔熟呢行, 我不論真人同卡通都覺得睇唔到落去, 寧願去打下機, 或者真係用卡通人物受歡迎D都未定
有揀過
大部分都靚女嚟
有幾個仲要好撚柒大波
我個人覺得都有原因的, 因為可能怕你用依家人物去攻擊返以前同事? 唉, 其實我都唔識呢D野, 我剩係覺得果2個日本女仔好撚慘, 班小粉紅真係痴撚線, 上NGA睇佢地仲講到自己好正義咁
睇人打機我已經覺得不如自己打, 然後佢地成日不停叫, 個game行兩步又叫, 好撚嘈啊....(咁講會唔會得罪fans)
可能啦, 有錢又靚女果然唔同D諗法
諗起麻友
Btw 純sell樣冇咩特別技能冇性格冇口材冇演技
一老就轉唔到型喺娛樂界做唔長
yagoo: 我理想中嘅hololive係同AKB48一樣嘅偶像團體
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞