IT討論區(101)向着偉大的HBU道路前進!!

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
老細請你返黎係學野
唔知有咩問題
不過azure devops 都算易用
我公司班友
jsp加jquery
好彩張呢pat屎大腳一抽射返去中場
之後去玩flutter,node.js,docker
老細係cto/director/manager?
加拿大都準備有policy 接港人
走佬啦
都唔少it 狗position
應該冇jsp position掛
又未到完全無既
不過外國D role多數都要有cloud experience
但香港既IT狗好多時都無
D 公司好唔鐘意用cloud
自己搭個 Heroku / AWS / Firebase 扮有經
我係咁 D side project 用 azure 同oracle cloud, 之前又有隻freelance proj用過azure

一般D position 都係AWS/Azure
月1用spering boot個thymeleaf用html感覺分別不大
你見啲大公司啫
無啦 都係見到岩skillsets先會send CV
唔會知間野大唔大
自己algorthrim 都係1999
老細只係一個做network既經理仔,但係權力大到development,architect , security 全部人都要聽佢講。
稱霸天下!Python 創始人 Guido van Rossum宣布加入M$
https://lih.kg/2283861
我py
有冇啲 FG 急不及待想玩玩 同 衝出嚟柒嘅故事?留名待笑
手巴要加速手語既開發
最近兩三個月都放置左 因為返工太忙

我個新team head衝出黎7,已經幾個dept唔妥佢

deputy CEO 當住成個大會串佢
當初all in py語真係冇做錯
python會唔會有一日變左 .net standard
P#
有冇詳細啲點柒法
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞