7k list 求評

838 回覆
6 Like 167 Dislike
OP 9個月後上水
有掃過毒 但無野
咁恐怖
順手求請教

前年暑假年砌
6700k (加左風冷&無超過頻)
Asus 1070 8gb oc dual
H170 pro
8Gb ram 2400 x2
120ssd

部機開pubg/gta 5 果時 個cpu總係會升到99%
但係又唔lag 好正常咁玩到 而且可以開埋其他game
請問咁樣係咪正常?

同埋近幾個月開始第一次開機run 啲野都好慢
尤其係網頁 咁係關部機定上網事?
因為唔restart 佢一直都會係咁慢

gta5/pubg 食唔到4c8t 99%usage 架喎
就咁聽似中毒
係咪比人plant左d咩挖礦program呀
有掃過毒 但無野
咁恐怖

https://lihkg.com/t/542681/1?ref=android
順手求請教

前年暑假年砌
6700k (加左風冷&無超過頻)
Asus 1070 8gb oc dual
H170 pro
8Gb ram 2400 x2
120ssd

部機開pubg/gta 5 果時 個cpu總係會升到99%
但係又唔lag 好正常咁玩到 而且可以開埋其他game
請問咁樣係咪正常?

同埋近幾個月開始第一次開機run 啲野都好慢
尤其係網頁 咁係關部機定上網事?
因為唔restart 佢一直都會係咁慢

gta5/pubg 食唔到4c8t 99%usage 架喎
就咁聽似中毒
有掃過毒 但無野
咁恐怖

https://lihkg.com/t/542681/1?ref=android
Android狗
屌你,人哋用咩電話關你撚事咩?你自己鍾意iPhone都咪撚迫人用啦
駛唔撚駛用Nokia 3310先唔係狗?

用android 都唔得

連登仔繼自製顯示卡之後 smartphone OS/硬件 都可以自行開發
用linux
就咁聽似中毒
有掃過毒 但無野
咁恐怖

Android狗
屌你,人哋用咩電話關你撚事咩?你自己鍾意iPhone都咪撚迫人用啦
駛唔撚駛用Nokia 3310先唔係狗?

用android 都唔得

連登仔繼自製顯示卡之後 smartphone OS/硬件 都可以自行開發
用linux

android 好似係based on linux
放低執著 樓豬就唔洗哂埋啲怨柱錢
唔推了
大家放過樓主 1001就stop la
樓主經一事蔡一智
係度比人屌
點都好過你出去比人搵笨笑柒你
你學費算交得少架啦
人類總會......
$700 收
好似好耐無人推
唔好再推啦
一年
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞