7k list 求評

838 回覆
6 Like 167 Dislike
唔好再bin啦
我6k唔連display先用到1700
樓主用7600呀 一睇個數字就知勁我好多啦
鞭撚到出8600
到時記得買啊樓主
唔好再bin啦
我6k唔連display先用到1700
樓主用7600呀 一睇個數字就知勁我好多啦

屌你做咩用垃圾amd呀
快啲跟樓主學下嘢啦

點解個個都覺得amd 6c12t > intel 4c8t
多核唔代表打機fps高 係要睇隻game有冇optimize到
上youtube睇下就知intel暫時黎講都係打機好d amd多就多核 但適合剪片壓片之類既工作 而樓主係想打機 當然amd啦 不過用左i5-7600又係on9左d既
多核唔代表打機fps高 係要睇隻game有冇optimize到
上youtube睇下就知intel暫時黎講都係打機好d amd多就多核 但適合剪片壓片之類既工作 而樓主係想打機 當然amd啦 不過用左i5-7600又係on9左d既

ryzen vs 煙條7系 堆youtube review都係2,3個月前出
7700k vs 1700 個打機fps 都淨係輸小小
去到2k就打和 4k有部份game羸

到依家咩情況我就唔知了
打機都淨係差小小
但問題係
剪片直播多工野贏曬呢
更新左部份中高階ITX打機List

sorry.回錯

sorry.回錯

sorry.回錯

好邪惡啊
悠二借啲意bin c

AMD Ryzen 六核 細機箱打機組合
如需要額外容量,可加$2xx升級硬碟至Toshiba DT01ACA300 3TB。亦可按需求升級更高容量硬碟,但3TB性價比最高

AMD RYZEN R5 1600
Gigabyte GA-AB350N-Gaming WIFI
G.Skill Aegis Gaming Series 8GB (1 x 8GB) DDR4 3000MHz C16 F4-3000C16S-8GISB
Gigabyte GeForce® GTX 1060 WINDFORCE 6GB GDDR5
WD Blue WD10EZEX 1TB 7200RPM 3.5
Samsung PM961 Polaris 256GB M.2 PCIe NVMe 3.0 x4
Antec Neoeco II Series NEO-ECO2-450 450W
Sharkoon 小悍將 SHARK ZONE C10 Mini-ITX

宜家邊間舖有得買呢塊老母板
悠二借啲意bin c

樓主條屍被人bin到化灰未
樓主條屍被人bin到化灰未

冇咁嚴重

肉醬意粉啫
路過bin一bin
夠喇夠喇,由得佢沉啦,好無?

唔得
要上返嚟警惕世人

強制沉果陣應唔應該出潮文警惕世人?

當然要出聲啦
見到更多巴打比人水個心好過意唔去㗎嘛
更何況樓主都未出聲強咩制沉呢

已有1000回覆,冇得再回覆果陣就會自動強制沉post

7k list 求評 (2)

i3一定好過i9

目光好短淺
係咪i5 7600k車包冰上5.23啲fd黎?
其實我係黎bin c的
夠喇夠喇,由得佢沉啦,好無?

唔得
要上返嚟警惕世人

強制沉果陣應唔應該出潮文警惕世人?

當然要出聲啦
見到更多巴打比人水個心好過意唔去㗎嘛
更何況樓主都未出聲強咩制沉呢

已有1000回覆,冇得再回覆果陣就會自動強制沉post

7k list 求評 (2)

唔洗擔心到時有人衝出黎
7k list 求評
最後買左8600

唔好再推啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞