香港外流球員討論區 (38)

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
隨着中國足球職業聯盟逐漸走上台前,富力董事長黃盛華將於近日前去任職,他將與江蘇蘇寧總經理劉軍搭檔一起負責中國三級職業聯賽的統籌工作。而原俱樂部副總經理郭能培將有希望“轉正”,肇俊哲將成為俱樂部副總經理兼領隊,俱樂部責任制也將從董事長負責制改為總經理負責制。
樂仔希望繼續有正選
富力新援

Jown Cardona
同之前d外援比,呢個都幾弱下
傳Everaldo Stum傾唔成,教練人選轉為Ivan Leko
歐冲終於都飛
呢一程飛機,我等左差不多20年,係呢個夢想比到動力我去堅持自己嘅足球事業,今日終於飛到。
去過葡萄牙同國內落班,亦都去過英國,荷蘭同日本跟操,令我獲益良多。而相信呢一次亦都應該係我人生最後一次足球生涯嘅挑戰同闖蕩。
喺而家呢個環境同我呢個年齡要再一次放低香港所有嘢離開,的而且確唔容易,所以好希望大家可以多多支持Hungry Monkeys。
因為Hungry Monkeys係自己一番心血,雖然開業唔係好耐,但都想借呢度十分感謝每一位顧客同朋友光顧同支持!現家除左海鮮之外,仲有凍肉,氣炸鍋食物,海味等等...俾大家選擇。 Hungry Monkeys
希望大家可以多多支持🙏咁我就可以放心去完成我多年來嘅夢想💪🏿
好似講得太多,唔講住,我要去踢波啦⚽️✈️
#夢想於漆黑裡仍然鏗鏘
#天道酬勤
#dream
#香港人加油
#香港土生土長足球員
#nevergiveup
Road to J league
樂仔隊友桂宏伍承儒傳做諾仔隊友
到底去邊?
去橫濱FC玩到三浦知良訓係度
9冲>Ricky留日第一人
戴偉浚與深足簽訂了三年合同,年薪約為130萬人民幣
咁少
加簽定原先果3年?
原先果3年
J住先 好野梗係留係外流Post

有指歐冲將加盟日職FC橫濱
標準流浪總監李輝立證實,歐冲已索取轉會紙
幾型喎

有冇得團購波衫
真心好正
J3果隊?
其實所有關於歐冲嘅消息都係連登->fb->媒體->連登
佢自己根本冇講過去邊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞