有無巴絲用過factiv.hk嘅護膚品?(2)

191 回覆
19 Like 1 Dislike
明明嗰時投票都一半一半 再係咁逼我自己買個泵頭換入去 佢隻B3太好用Ching 轉左咩牌子?
我都記得係個比數差唔多
我無用開佢b3呀 幫唔到你sor
暗瘡+油肌 用左b3 同pha2 兩個星期 暫時感覺良好 本身有好多痘印 少許暗粒同埋仲有幾粒未好返嘅暗瘡 一時變大粒一時又平返 雖然用左factiv後 帶咗全日口罩粒暗瘡都係會大返 但係夜晚用完佢之後一起身就發現平咗好多 係平得快咗好多 而且痘印亦都明顯地淡咗 暗粒已經冇哂 而且真係出少好多油!起身嗰陣塊面軟林林又乾爽 出咗成日街點都會出啲油但係已經少咗好多
本身用緊嘅cream就嚟用晒 想試埋b complex 但係驚春天夏天用會太笠
有無人有佢地RP5 sample個coupon code? 我掉咗冇睇到想回購佢地啲嘢
你買到$400就可以用佢個新code
淨係買rp5 唔夠400,就用$20個code
Nice 好彩前排未得閒買 而家落咗單等貨到
有用開paypal既可以login入去睇下
佢派緊coupon 減40
計埋個碼total減60
係咪要用paypal比錢?
入左paypal但搵唔到張coupon
搵唔到+1
要收到email先有 睇下email spam會唔會有
會唔會好快用晒
我1日用1次,每次唧2下,用左差唔多2個半月
建議暗瘡肌可以用台灣嘅輕鬆美膚
保濕美白用factiv 就幾好
用用下都係轉番the ordinary
點解嘅
之前用the ordinary
想轉factiv
The ordinary 用完好無感
屋企有大約5-6個factiv空樽
應該未必會再回購
有冇人試過用ontau直接寄啲樽去factiv
絲打買咗咩?介唔介意分享下
我而家淨係用b310 想知其他產品功效係點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞