有無巴絲用過factiv.hk嘅護膚品?(2)

191 回覆
19 Like 1 Dislike
早幾個月用 b5 覺得要𣲷幾分鐘先索得晒,先可以搽下一樣
依家哩個天氣一搽上面就吸收曬
b5 一支用咗兩個半月
支 pha2 仲有三分一多啲

新買咗 rp5 拍上面好似幾潤咁,又唔會太𣲷,可以即刻搽精華

下次試埋 EAA 同埋想試吓用 ontau 回收舊樽
我前幾個月用應該用少過半pump既份量
我覺得ok唔算要好耐先吸到
宜家就用返多啲
絲打 我都係混合肌
用緊PHA2同B310+NAG
用咗咁耐好似冇乜改善 額頭面頰仲爆多咗瘡

覺得都未必係skin purging
因為以前都有用同類嘢
keep住用應該唔會又嚟多round掛

到底可以點搞?
最後我都係同左佢地講我既敏感情況,估唔到佢地竟然好認真咁幫我follow up搵原因,咁好既服務真係第一次遇到
我明敏感呢啲野真係好難搵到原因,所以無論最後搵唔搵到,淨係佢地呢個咁認真既態度都值得我繼續支持佢地
仲有一枝美白精華未開,等遲啲皮膚穩定返再試用
我有朋友話搵過佢講敏感 但淨係叫佢睇醫生
唔小心買買下,買咗$1400
但B310唔係for暗瘡肌咩? 而EAA係美白精華的話,係咪應該唔岩暗瘡肌用? 好似呢兩樣野的功能唔太一樣,有D難比較咁
搽有暗瘡/暗粒位就ok
想問大家如果用OnTau送去自取點定送上屋企?送上屋企會唔會好慢 見冇自取點係近屋企
我中意新版多啲 舊版反而覺得太潤少笠 新嘅清爽好多 我宜家會全面搽
不過天氣開始乾諗住買埋個面霜試試佢
我係自取點
7號寄 11號到自取點
factiv出貨第二日就送到喇喎,仲預早whatsapp 講定送貨時間
factiv做緊free shipping
有無人用過S100?見佢都係補水但又平過B5
混油 晚上用b complex剛剛好
再凍d甩皮就局部用娥羅納英
對我來講b310好有用,真係冇再出粒粒,戴口罩後一直狂出粒粒( chin), 直至下半年轉用b310+pha2大大改善,不過本身天氣乾爽左,我又改左每日換一次口罩,相信都有關係。
至於eaa, 雖然日日用,但唔係好識分有冇明亮到
利申,真油田,用左pha+b310都冇改善到出油架,只係改善出粒粒
如果想去印,儲錢做laser啦
美白去印產品用到天荒地老都未去到印
乾肌覺得好油
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞