[10月經典神作回歸] 寒蟬鳴泣之時 業 (15) 魅音gogogo

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
咁都話齋出題同解篇囉
咁感情線上係鬼隱第一個情報就係禮奈同圭一係鍾意對方
唔係話ova先講禮奈鍾意佢
只係你話玩完鬼隱唔覺佢寫緊哩樣野
而ova證實佢係寫緊哩樣野
少女唔鋤愛阿婆
咁不如玩到詩音都移情別戀啦反正ova都走埋去爭仔
詩音接觸左圭一之後係有機會移情別戀
哩個係目明既情報黎
你講既後宮都係結緣篇動畫only
但禮奈表白係晝壞篇真係遊戲劇情黎
點解你咁想否定禮奈鍾意圭一
唔明有咩好駁
因為有其他人比較

例子
rena同圭一close: mion唔高興
其他女女同圭一close: rena無野

mion唔開心: rena會嘗試助攻,提k1
可能呢位巴打單戀禮奈 想獨佔佢
感情哩啲野冇得比較架清
A鍾意人既表現唔同唔代表B鍾意人既表現都要一樣
可能你同你女友既表現係魅音果種咪唔覺禮奈係鍾意圭一囉
同咪都話左想避免討論哩啲野
我依為佢係魅音黨
因為出題同解篇感覺真係唔似
我諗龍騎一開始可能無呢種想法

佢舉例果篇都係之後先出嘅禮篇,係龍騎接收左大家嘅感想再出嘅篇章
真係就話mion爭贏啦,仲駛討論鐘唔鐘意
你諗姐
鬼隱篇已經寫得好出
可能你係覺得焦慮型依戀果種先叫鍾意囉
鬼隱打撚死咗禮奈之後唔係話K1有鍾意佢?
我記得鬼隱係寫得最多K1對禮奈有好感
我講緊rena對k1
唔係k1對rena
但龍騎描寫無分得咁細?

你見寒蟬業,
祭典入面果個"mion"(實質詩音)都係度幫圭一助攻
咁樣移情別戀對唔對得住其他碎片為左悟屎殺左咁多人既詩音
仲要移係條仆街k1到更加接受唔到 仲唔夠多女咩
寧願話佢愛上左佢保鏢madao都好過k1 至少型過k1
好彩個集係動畫原創 唔會當真
https://youtu.be/QL0LQC5xSpo
14:11睇落去
Then she blushes up
Her face turn red and her head steams up from the heat

https://youtu.be/zArP9fKhsJE
18:43

寫到好出
哩度啲巴打見到有條女對你咁樣即刻上啦
講真一條女思春期等個男既一年唔鍾意其他仔就假啦
祭典邊度有詩音
啲人分析就係話哩個魅音肋攻所以一定係詩音扮既
但係鬼隱game魅音都有助攻
我話唔記得咁多 唔係唔記得晒
Exactly鬼隱game入面魅音係做助攻
見你哋講到
其實
有無講過k1鐘意Rena定魅音
其他人唔會啦
仲有大個左有無後續講同邊個一齊?
咁可以直接啲叫
或者加幾層會員mode 答
連登仔嘅問題永遠都係人地低聲下氣問
佢地就好唔客氣咁串鳩人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞