[10月經典神作回歸] 寒蟬鳴泣之時 業 (15) 魅音gogogo

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
巴打啲圖好正
我買Complete Collection
有埋格鬥隻驚
等我一陣買埋先
攞去用啦
唔知新版會出幾多集呢
原來格鬥驚冇特價
冇睇
見佢特價就入手
上集梨花自信攻略呼應返
個字幕係空耳英文嚟

(The witch is golden dream, uh) My witch is golden dreamer
(it's Magical Gohda CheF) It's magical golden chef
(I'm gonna piss in fire) Im gonna be sting fire,
(For Magical Breeding Power ) For magical bleeding power.
空耳姐係聽錯咁解
揀老婆,識揀一定係鬼婆婆
我揀禮奈
可能暇潰篇本身無透露咩訊息所以cut咗唔做不過集數真係唔知點分配,鬼騙解應該2集搞得掂,之後祟騙同棉騙擺埋一齊出真相,因為兩篇嘅情節好大關係,融合都ok,只係集數縮短咗龍7要點先超越到目明篇仲要今次講明係focus係梨花,即係解謎之餘仲要寫梨花點打破困局咁要做到新人/舊人都睇得明嘅話11集到底夠唔夠咁嘅話一定每一話都好緊湊
新一集梨花又提水
會唔會又柒呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞