邊到學電單車好?

146 回覆
3 Like 14 Dislike
而家唔係你想改期喎,係運吉畀唔到期你,路票錢一定要直接同運吉投訴CC駕院

BTW路票其實係申請筆試個時已經要買
真 排隊排到冇哂熱水爐
仲有我建議你搵議員搞大佢,呢單野一定唔只你一個苦主
考車改期改到無雷公咁遠,排隊無期呢單野係運吉自己一手一腳搞出黎的大頭佛,點都要夾佢唔可以再隨便罷工
運輸處可以投訴駕院?
冇晒熱水爐
要沖凍水涼
因為路票錢(駕駛考試費用)係駕院代運吉收
仲有駕駛學院係運吉批個特許經營權畀佢,運吉有監管權
選錯字
[26] 考緊26?你問我答!(15)
https://lih.kg/qQHkhiX
#901 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
仲唔去搞..一陣未到強制已經唔想去...
都唔知排到幾時
大球場其中一個山頭
佢話我手車幾好,係快左啲。
考個時我前面塞好長的學車龍,
個考官示意我cut右線,我就好下意識的落右腳,用右腳做支點轉灣cut線
我之後以為自己fail硬,就灰左9揸,仲要sip車
9月先上堂 到時先知
Me2
之前跟其他學校肥咗,呢次好好彩搵到自咖遊,遇到 jay sir
佢上堂幫我改咗好多壞習慣,佢有heart 同耐性。
另自練時間又好彈性,
晚上九點半到十一點半又得,返工前上堂又得。真心推介!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞