邊到學電單車好?

146 回覆
3 Like 14 Dislike
我拍左好多片
不過有心教同學到野係真
反過嚟思考
基本上揸得穩揸得安全,考官就會比牌你
反過嚟思考
基本上揸得穩揸得安全,考官就會比牌你
本身報話無期
叫我自己用app 報 禁左個幾月都無
跟住唔記得左 隔左半年
報第一日堂先記得 跟住已經去到十二月
依家有b c 堂未上 十二月頭上埋
上完c 堂第二日即考
剩係教你上山落山技巧, 同帶你行繁忙路段已經學到好多
咁都講得無錯,但可借我報左全餐,如果到時fail左可能會去搵呢間試下
但我寧願上完最後一堂就即考,咁樣個身體記憶會仲起到... 如果1日後或之後再返去考又要適應所有野
我想問pass左強制,你地覺得邊間學車會好d?
係你要做足考試要求無大錯誤先會比牌你
或者考試係你要說服個考官比個牌你
你手車好的話係會易話為好多
我自己都係咁(我當年落右腳佢都比個牌我)
一開始阿sir會帶 之後自己認路
喺街跌車咪乎返起佢 後面見你學牌通常唔會呠你
見好多人都推薦全方位
當時你渣得好好? 點解右腳落地都俾你pass
到最後..你幾時考?
我仲未去搞
而家排 到攞p應該要2年
起邊到搵架個師父? 反而我之前學van遇到個幾好既師父教到我幾多野,但我衰自己緊張肥,之後去學院都係用返街車師父教我個套,然後pass左
仆佢個街,岩岩筆試合格左之後去約強制試,約到出年7月, 仲要咁岩年頭報名比左錢嗰張路票過左期幾日, 又要再比過5百幾蚊 咁L 樣都得..
當初未有強制試時間已經幫我申請定個路票,點知而家佢個期係路票過期後, 攪到我白白蒙受5百幾蚊損失, 係咪應該寫投訴信進討返?
ps: 沙田駕院
我覺得應該打去同學院講,咁咪即係等於白交5舊
搵師父呢D我都係上網搵下邊個有好評多就搵,之前我係搵駕得好,你有需要可以試下
其實我都唔遇自己一take pass,到時都唔知仲有冇學26熱誠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞