邊到學電單車好?

146 回覆
3 Like 14 Dislike
有得借,但係好多都自己買
下下都要囉住個頭盔去學好似幾唔方便,但又借個D好污糟
頂,頭先上A1睇,見佢全包好似都係4k-5k左右,早知睇多陣先
咁駕院都有駕院好,唔使同人爭位打八字
wait新觀駕都係天光道,當我無講過
有個po 全部苦主,建議你睇一睇先再comment
1 2牌都唔洗咁貴
其實我遇自己第1次肥,諗住第一次試下先,可能唔得先去報香駕個D
咁應該都係又貴又學得小時間
你幾時上強制同考?
點解電單車牌都咁耐,我以為會好快就得
巴打一黎就學26? 點解唔學左46先
但香港考車真係燒錢加時間
學車晒時間其實係今年運吉罷工先有的問題,以前基本上一買左路票差唔多要即刻學車咁滯
等咁耐真係人都癲,一肥左又要再等,到時咩都唔記得晒又要重新學過
小弟覺得觀駕唔錯 強制嗰邊教得幾好 過左強制喺天光道嗰邊都係純粹自己練
咁新觀駕幾錢
我一Take total$10926
點解會過萬? 我頭先計左佢全包都係7千幾到
如果自己學天光道唔小心行錯路會點,係咪要自己認路
個plan包幾多堂幾多個鐘?除咗價錢之外你都要對比下唔同地方嘅plan包咩服務,例如有幾多導師堂、會唔會1對1教、自學又包幾多節、有冇GoPro 隨拍賽後檢討等等,仲要諗吓如果堂數太少最後多數要補鐘,呢啲又係錢,加吓加吓可能最後又係7-8K埋單
補鐘 買學牌 路票
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞